Hae
Inka Nitta

phone photos

Puhelimesta löytyviä kuvia ei olekkaan pitkään aikaan postattu, joten ajattelin postata taas tälläisen kuulumispostauksen puhelinkuvista, kun näistä on tykätty. Tälläkertaa näitä on kertynyt todella paljon, sillä näitä kuvia on tammikuun alusta lähtien.
puhelin 1. Ilosena, kun muru tuli kotiin ensimmäisille lomille. 2. Käytiin Jonin kanssa katsomassa uusin Vares. 3. Selfiee. 4. Energiajuomaa, ruikkaria ja sähkön tehtäviä. 5. Tunsin itteni ihan naiseks, kun Veera lakkas mun kynnet :D. 6. Muistaakseni menossa Verkkokauppaan. 7. Pojat toi mulle sohvan, kasas sen ja päätti sen jälkeen ottaa kaljaa. 8. Aamuselfie.
puhelin1 9. Vissiinkin lähössä kouluun. 10. Sittarin irtokarkkien tarjoukset teki tehtävänsä. 11. Veeran kanssa testailtiin autossa Selfiekeppiä. 12. ABCn kaakaot. 13. Näin käy kun puhallat vähän voimakkaammin… 14. Erittäin hyvä naamapäivä koulussa. 15. Kouluaamun aamupalaa. 16. Minäminä.
puhelin217. Selfiekepin testailua ja sen päivän asua. 18. Rentouttava koti-ilta. 19. Aamu. 20. Janitan kanssa pidettiin tyttöjen iltaa ruuan parissa. 21. Minttujäätelöä ja ihan mahtavaa drifting elokuvaa. 22. Hyvä hius ja naamapäivä. 23. Luokkalaisten kanssa ajelulla. 24. Julia tuli poikkeen kahveella.

puhelin325. Meikkaamista ennen viihteelle lähtöä. 24-26. Veeran kanssa käytiin tanssimassa Unionissa. 27. Ensimmäisiä kunnon aurinkoisia päiviä. 28. Ruokakuva. 29. Vihdoin ajokortti ja bemari ajossa! 30. Meni hetki ennenkun pääsin lähteen kouluun, edessä oli melkein samanlainen tila.

puhelin430. Jonin valapäivä. 31. Lähettiin Veeran kanssa rakennusmessuille. 32. Veeran barbiauton ratissa. 33. Muistisääntö, älä jätä batteria takakonttiin pakkaseen ja tuo sisälle: se voi räjähtää käsiin. 34. Veeran kanssa kyllä tullut vähän liian useesti ostettua jotain pakastealtaasta, kun nopeesti halutaan ruokaa eikä jakseta tehdä. 35-36. Ja viihteelle! 36. Vaihteeks Veeran kanssa.
puhelin537. Rodeo. 38. Tiesi kyllä, että edellispäivänä oli ollut kivaa. 39. Tein kana mozzarella salaattia. 40. Sohvapöydän kasaamista. 41. Kokeiltiin tehdä piirakkaa, missä oli omenahilloa, banaania ja punaviinimarjoja päällä. Maistu hyvältä, mutta koostumus ei onnistunut ihankun olis pitänyt. 42. Join illalla pitkästä aikaa kaakaota. 43. Tein ekaa kertaa itse kanankoipia, oli hyviä! 44. Omakuva.
puhelin645. Meidän olohuonetta. 46. Anskun synttärit. 47. Merin kanssa Unionin vessa. 48. Käytiin Hennan kanssa arnoldissa herkuttelemassa. 49. Ei kiitos enään aikoihin. 50. Feta-tonnikala salaattia. 51. Hah, selfietikku. 52. Älyttömän ihana ilma!
puhelin753. Veera jätti lasinsa meille, olihan niillä pakko kuva nappasta. 54. Ruokaa. 55. Hyvä naamapäivä! 56. Tehtiin Jonin kanssa omatekosia hamppareita, oli älyttömän hyviä! 57. Oon yrittäny siirtää herkut hedelmiin. 58. Poikettiin Vehoniemen automuseossa kahvilla. 59. Viime lauantaina olin kuuntelemassa ihan mahtavaa cover-bändiä Heartbreakers. Asiaan tietenkin vaikuttaa se, että basistilaulaja sattu hoitamaan mua sillonkun oli pieni ja hän paljon nuorempi, haha. Mut oli mahtava meininki! 60. Eilen. Oispa jo kesä, niin pääsisi käyttämään kaikkia kivoja kesävaatteita.

Muistakaa seurata mua instagramissa: @iiingerr
Ja snäppiin voi lisätä myös: iiingerr. Päivitän mystoryä päivittäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *