Hae
Inka Nitta

vastaukset kysymyksiinne part 1

Blogi

Bloggaamisen parhaimmat ja huonoimmat puolet? – Parhaimmat puolet on varmaankin ne, että tää on tosi hyvä harrastus, oon tutustunut uusiin ihmisiin blogin kautta, mulle on tullut enemmän itsevarmuutta ja jopa mun kirjoittaminen on parantunut huomattavasti! Parhaimpiin puoliin vois kirjottaa vaikka mitä, kun onhan tää nyt yksinkertasesti parasta! Huonoimpia puolia varmaankin on se, että haukuilta ei oikein voi välttyä, kaikkia ei aina pysty miellyttää. Välillä tulee elettyä vähän liikaa kameran takaa. Tämä bloggaaminen tuo myös jonkun verran vastuuta ja itse ainakin ressaan helposti, jos postattavaa ei löydy.
Mistä sait idean blogillesi? – Kirjottelin tätä ennen mun kaverin kanssa yhteistä blogia ja se ei oikein toiminut.. Halusin aloittaa oman blogin kirjottamisen ja lifestyle tyylillä ja siitä se sitten lähti.
Mistä blogin nimi tuli? – Inka on mun etunimi ja Nitta on mun toinen nimi.
Miksi aloitit bloggauksen ? – Siitä on niin kauan kun mä mun ensimmäisen blogin aikoinaan oon alottanut, joten en todellakaan muista.
Mistä sun bloggaaminen lähti? – Apua en todellakaan muista, mutta muutamia vuosia olin lukenut muiden blogeja ja itse olen aina tykännyt kameran kanssa leikkimisestä, joten siitä se varmaan sitten lähti.
Voitko tehä kämppä postauksen? – Kyllä voin jossakin kohtaa.
Lempi blogit? – Tää on vaikee, mutta Jozella on ollut sellainen mitä oon nyt lukenut paljon ja sellanen mistä saan inspiraatioo moneen asiaan. Ja tietenekin kavereiden ja tuttujen blogit mm. Nani – be yourself, Henna M, Third Time’s a Charm..
Mikä kamera sulla on? – Tällähetkellä mulla ei ole käytössä omaa kameraa. Kuvataan useesti Veeran Canon 1100d järkkärillä. Mulla oli myös vielä viimevuonna käytössä mun veljen Nikon d70 kamera.
Millasta kameraa suosittelisit aloittelijalle? – Jotain helppokäyttöstä. Canon 1100d on hyvä vaihtoehto ainakin musta.

Minä yleistä
Parasta elämässäsi? – Enmä oikeen tiiä mikä on ihan parasta, mutta oon tehnyt hyviä valintoja vuosien mittaan ja sitä kautta oon löytäny parhaan poikaystävän ja parhaimmat kaverit ympärille!
Missä päin asut? – Tampereen keskustassa.
Miten kuvailisit itteäs? – Oon ihan kiva ja omasta mielestä oon oikeesti aika hauska. Mut oon kyllä kans aika hankalaki.
Jos saisit muuttaa yhden asian luonteestasi ja ulkonäöstäsi niin minkä? – Mä en haluais olla näin laiska. Ärsyttää kun suunnittelen paljon, mut laiskuus vie voiton. Haluun ulkonäöllisesti paksummat huulet ja isommat tissit!
Jos voisit muuttaa historiastasi yhden asian niin muuttaisitko ja minkä? – Vaikka saisinkin tollasen mahdollisuuden niin en uskaltais tehä sitä, koska kaikki vois sitten olla erilailla.
Tärkeintä elämässäsi? – Äiti♥
Mikä saa siut suuttumaan? – Epärehellisyys, mun elämään puuttuminen ja mun auton haukkuminen.
Mikä saa siut onnelliseksi? – Se, että mulla on paras äiti, maailman parhaimmat ystävät, Joni ja se kun joku onnistuu minkä eteen on käytetty aikaa!
Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajalla?  – Tykkään ajella, hengailla autohalleilla, kattella leffoja ja tv-sarjoja, syödä hyvin, laittaa omaa bemaria, laulaa, juhlia ja chillailla vaan murun kaikussa.
Perhe, parisuhde ja ystävät
Ikävimmät puolet inttileskeydessä? Entä mukavimmat? – Asioita ei voi suunnitella sillätavalla kun haluaa, kelloa pitää vanhdata jatkuvasti, että millon se nyt taas lähtee ja millon tulee, tai millon voi laittaa viestiä tai soittaa. Kokoajan kauhee ikävä ja nähdään tietenkin harvemmin ja molemmat tahtoo myös viikonloppusin nähä silti omia kavereita myös. Kaupassa käyminen on aika rankkaa, kun en jaksa kantaa tavaraa kauheesti yksin. Talouden ja asunnon ylläpito on raskaampaa ja vaikeampaa. Mukavimpia tietenkin se, että on omaa aikaa ja se, että jos me tää kestetään niin kestetään kaikki.
Vihaatko oikeasti ketään ihmistä? – On paljon ihmisiä kestä en tykkää tai ketkä ovat ärsyttäviä, mutta enmä ketään vihaa.
Millaiset välit sulla on vanhempiisi? – Äitiin on älyttömän hyvät ja iskä asuu kauempana niin sitä en nää niin useesti.
Kauan oot seukannu? – Öö en tiiä, kun ikinä ei puhuttu mitään seurustelusta, mutta ollaan asuttu nyt yhdessä vähän yli puoli vuotta.
Miten tapasitte? – Mun hyvän ystävän kautta, kun Joni oli hänen työkaverinsa hetken aikaa.
Ketä sun perheeseen kuuluu? – No Joni on mun avomies, sitten on äiti, isä ja sisko kenen kanssa mulla on sama isä.
Kerro sun ja jonin suhteesta! – No mitähän siitä kertois… Meillä on omia ihan älyttömän tyhmiä juttuja mitä ei kukaan ymmärrä ja välillä ei niitä ymmärretä itsekkään. Me tykätään suunnitella molemmat tulevaisuutta ihan älyttömästi, muttei silti oteta niitäkään liian vakavasti. Harvemmin kumpikaan meistä on mustasukkanen ja oikeestaan päästetään toinen ihan mihin vaan. Tehään paljon juttuja yhessä ja ollaan loppujenlopuks aika söpöjä. Nyt on tietenkin vaikeempaa, kun toinen on intissä.
Mikä on parasta jonissa? – Huumorintaju ja se, että se saa mut aina nauraa!
Mikä oli se juttu mihin jonissa rakastuit? – No varmaan koko pakkaus! Mut ihastuin ja kiinnostuin Jonissa ainakin sen hymyn ja katseen takia.
Mistä tunnet samppa vuoren? – Meni hetki kun ees tajusin ketä tarkotit Sampalla, mutta siis Vuorella oli juttua yhen mun kaverin kanssa.
Miks veera on sun paras kaveri? – Ollaan tunnettu niin kauan ja kumpikaan ei ikinä oo jättänyt toista pulaan.
Ketkä muut on sun läheisimpiä ystäviä? – Pietu on ehdottomasti Veeran kanssa samalla tasolla♥
Tykkäätkö tutustua uusiin ihmisiin? – Tykkään ehdottomasti!
Toivoisitko että sulla olis enemmän kavereita vai onko sulla jo tarpeeks? – Mulla on kavereita ihan tarpeeks, mutta kyllä niitä lisää saa aina tulla!
Uskotko että meette joninkaa naimisiin? – En tiedä. Toivoisin ainakin niin.

IMG_0545

4 kommenttia

 1. Patricia Ström kirjoitti:

  Tosi kiva postaus, kiva lukea enemmän sun elämästä 🙂

 2. Nanikaroliina kirjoitti:

  Sait tarpeeksi kysymyksia kiva ! 🙂 Näit on aina kiva lukee 🙂 <3

 3. inka kirjoitti:

  Hyvä juttu, että miellytti 🙂

 4. inka kirjoitti:

  Juu tästä tulee vielä part 2 myös :D♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.