Hae
Inka Nitta

kesätulee

IMG_2583Heippa ja ihanaa tiistaita. Mietin hetken kyllä mikä päivä tänään on, kun ihan sekasin päivistä kun nyt on niin rentoa koulusta ollut viime viikko ja tämä viikko tulee olemaan.

Eilen oli aivan ihana päivä ja päätettiin Veeran kanssa mennä koulun jälkeen kuvailemaan. Oli kyllä aivan mahtavaa, kun tarkeni jopa ilman nahkatakkia ja plussaa oli yli kymmenen astetta. Jotenkin on aivan ihanaa kun ajaessakin tarvitsee aurinkolasit ja puhallus täytyy laittaa kylmimmälle! Kyllä se kesä vielä sieltä tulee jee!
juujuu Jacket – H&M, Top – H&M, Jeans – Cubus, Shoes – H&M, Sunglasses – GT, Necklace – Lumoava

Mä en ollut alkuun varma kuinka tuo mun yläosa toimisi. Omaan silmään näyttää kyllä tosi kivalta, en tiedä sitten teistä muista. Mä rakastan kesällä pukeutua väreihin.. okei kyllähän mulla näkee värejä muutenkin, mutta ehdottomasti kesäsin mä yleensä valitsen mielummin jotain värikästä kun valkosta ja mustaa. Nyt oli niin kesäinen ilma pihalla, että mun oli pakko vetää joku yläosa kunnolla väreillä. Tuo löysä hieman lyhyempi toppi pääsi ensimmäistä kertaa päälle asuun. 

IMG_2637 Kesäsuunnitelmia löytyy ihan hirveesti mm. Tuurissa käyminen, roadtrippejä,  ratapäivillä ravaamista, Kajaanin matkaa sun muuta. Me ollaan maaliskuun puolessa välissä ja oon ihan, että kesäkesä näiden kelien takia, haha. Jos sitä vielä hetken malttais. 
IMG_2592
Oon alottanut vastaamaan jo niihin teidän lähettämiin kysymyksiin tai itseasiassa ensimmäinen osa on jo valmis. En vain tiedä ollenkaan, että mitä niihin laittaisi kuvitukseksi…  Mulla on myös yksi toinenkin asu mikä täytyisi postata ja muutamia kuvia sekä puhelimesta löytyisi myös läjä kuvia parilta viime kuukaudelta.

Oon nyt kirjottanut tätä varmaan kaks tuntia, kun oon tehnyt niin paljon kaikkea muuta samalla enkä enään muista mitä muuta mun piti tähän kirjottaa, joten lopettelen tän postauksen tähän. Mitä mieltä kuvista ja asusta?

8 kommenttia

 1. Jeannay Juliet kirjoitti:

  Ihanan pirteitä kuvia Inka!♥

 2. Jasmina kirjoitti:

  Näyttää kyllä ihan kesältä näissä kuvissa!! 😀 Vähän ihanaa<3 Kivoja kuvia kaikinpuolin!

 3. Patricia Ström kirjoitti:

  Toi lila takki on magee! Ihanan keväisiä kuvia <3

 4. inka kirjoitti:

  Hih kiitos Jenna♥

 5. inka kirjoitti:

  Kiitoksia paljon♥

 6. inka kirjoitti:

  Jep, niin näyttää ja oispa jo ihan kunnon kesä♥

 7. Nanikaroliina kirjoitti:

  Ihanan aurinkoisia kuvia ! <3 Asu on kans kivan pirtsakka ! :>

 8. Emilia H kirjoitti:

  Ihana tunnelma näissä kuvissa! <3 Kiva toi toppi 🙂

  therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *