Hae
Inka Nitta

Lahdentien varressa

IMG_2260 Oikein ihanaa lauantaita!

Mä ajattelin tulla postaamaan teille edellisviikon kuvia mitkä napattiin Veeran kanssa, kun olimme matkalla Lahteen moikkaamaan mun mummua ja iskää. Nämä kuvat ei ehkä ihan parhaita ole, mutta halusin tulla postaamaan nämä, koska tykkäsin asusta, mulla oli hiukset kivasti ja päällä on takki mitä en ole vielä esitellyt.
lala-001 Jacket – H&M, Sweater – Cubus, Jeans – Dr. denim, Shoes – Zalando, Necklace – Lumoava

Oon tykästynyt nyt tuollaisiin vähän lyhyemmän mallin toppatakkeihin. Tää on myös hyvä, kun ei ole niin paksu, kun esimerkiksi mun valkoinen ja musta parkatakki. Cubuksen neule on mulle uusi, sillä sain sen Veeralta vähän aika sitten. Tää asu oli tosi mun näkönen: vähän väriä, tosi rento, mutta siistin näköinen. Kuvissa taustalla hoiti asiansa Veeran leluauto.
IMG_2282Jospa sitten vähän kuulumisia!
Mulla ei kaikki oo mennyt ihan putkeen tässä viime aikoina. On ollu kamala ressi jatkuvasti ja oon ollut sen takia kamalan kiukkuinen ja pienetkin asiat on ottanut päähän. Eniten ehkä mieli ja talous kärsi siinä, kun bemari hajos tossa reilu kaksviikkoo sitten… Ehtihän se mulla viikon olla ajossa. No laitoin sen keskiviikkona kuntoon ja nyt se toimii… ainakin vähän paremmin. Saas nähä kauanko mulla riittää rakkautta laittaa sitä kuntoon, kun pian ei oikeesti oo enään varaa pitää sitä.
Nyt oon kuitenkin aikas iloinen, sillä Joni tuli lomille pitkästä aikaa koko viikonlopuksi! Itseasiassa hän lähtee vasta maanantaina takaisin kasarmille. 
IMG_2268Tänään oli suunnitelmissa tehdä omia juttuja ja Joni lähtikin jo äitellensä käymään ja on loppupäivän kavereidensa kanssa. Mä ajattelin myös mennä tänään moikkaamaan mammaa. Kirppikselle vien tänään lisää juttuja mm. parit korkkarit lisää ja muutamat topit. Illalla oli suunnitelmissa ajella, kun ei sitäkään oo voinut pitkään aikaan tehdä.

Kysymys postaus päättyi tänään, mutta sinne saa silti mennä laittamaan kysymyksiä siihen asti kunnes teen sen. TÄSTÄ sinne.  

3 kommenttia

 1. Katri kirjoitti:

  Oi miten ihana neule ja nätti asu! 🙂
  Voisin käydä laittaa sulle pari kysymystä!
  Mikä siihen sun autoon tuli? :-/ hyvä ku sait kuntoon kuitenkin!

 2. inka kirjoitti:

  Kiitos Katri! Ja lambda hajos bemusta… ei oikeen vastannut kaasuun ja paukku putkeen ja konetilaan… Ja joo nyt toimii 🙂

 3. Jasmina kirjoitti:

  Ihana tuo sinun paita ! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.