Hae
Inka Nitta

Kodinkakkonen pöytä nro 87

Heippa!
Mulla alkoi tänään kuuden päivän pöytävaraus Kirpputori Kodinkakkosessa. Mun pöytä on nro 87. 
kuva(1)
Käykää tyhjentelemässä mun pöytää. Kaikki vaatteet, kengät, laukut muut tavarat löytyvät alle kympillä. Pari takkia tosin on vähän kalliimpia, mutta niistäkin selviää alle kahdellakympillä. Vaatteita myös löytyy alle eurolla muutamat kappaleet! Kaikki on siks tosi halvalla, koska tahdon mun vanhoista vaatteista eroon. Muutamissa on vielä hintalaput kiinni.
Vaatteet on kooltaan suurin osa xs-m. Kenkiä löytyy 36-38 kokoja. Löytyy paljon kesätoppeja, t-paitoja, bilevaatteita, kesämekkoja, bilemekkoja, korkokenkiä, saappaita, balleriinoja, shortseja, farkkuja, neulepaitoja, laukkuja ja paljon muita juttuja! Vaatteita paljon eri kaupoista mm. H&M, Veromoda ja Hersecret.fi. 
Elikkä siis muistakaa tulla tyhjentään pöytä numero 87!
Kirpputori Kodinkakkonen
Papinkatu 20, 33200 Tampere
Aukioloajat:
Ma-Pe 11-19
La-Su 11-16

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *