Hae
Inka Nitta

kotijuttuja

 Ensimmäisenä muistakaa käydä kysymässä kysymyspostaukseen TÄÄLLÄ! Tätä menoa ei meinaan saada koko kysymyspostausta toteutettua.
Mä alotin jo eilen kirjottaa tätä postausta, taino vissiinkin tänään, kun olihan kello jo puoli kaksi yöllä. Siitä kirjoittamisesta tosin ei mitään tullut, joten jätin tämän postauksen julkaisemisen ihan suosiolla tälle aamulle.
Mun oli alunperin tarkoitus tulla postailemaan ihan vain kuulumisia teille, sillä tässä nyt on sattunut ja tapahtunut kaikennäköstä. Mutta eilen kun siivosin, mä sain vision että voisin taas pitkästä aikaa esitellä mun omia lempparijuttuja tästä mun ja Jonin asunnosta.  Edellinen tälläinen yksityiskohta postaus löytyy täältä!
IMG_2378 

IMG_2386IMG_2382IMG_2384IMG_2404IMG_2391IMG_2379 

Matto on uusi, tai no mummilta saatu tiistaina, kun käytiin Veeran kanssa Lahdessa. Purkki missä säilytän kynttilöitä on Janitalta saatu synttärilahja.
Omana lempparina varmaan koko kämpässä toimii tuo hyllykkö missä on Jonin äidiltä joululahjaksi saatu canvaasi taulu, pentikin kynttiläjalka ja LOVE-kertakäyttö kahvimuki, mikä tuli mun kookoksen tuoksuisen luomu hajuveden mukana. Tai siis tuo hyllykkö on lemppari jos sohvaa ei lasketa, hehe.

Mulla on mielessä tässä lähiaikoina toteuttaa pari DIY sisustus aiheista postausta, että pysykääs kuulolla jos mun sisustusjutut kiinnostaa.

4 kommenttia

 1. Nanikaroliina kirjoitti:

  iih paljo kaikkee kivaaa ! Diy juttuja odotellessa ! 😛

 2. ellanoora kirjoitti:

  Ihania yksityiskohtia löytyy teidän kotoa ♥

 3. inka kirjoitti:

  Hih kiitos Nani!♥ Odottelen kans innolla, että pääsen toteuttaa sen jutun ja tekemään siitä postausta!

 4. inka kirjoitti:

  Voi kiitos ellanoora♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.