Hae
Inka Nitta

sunnuntain messuasu

IMG_1972Heipä hei!
Tätä viikkoa ei olla edes vielä puolivälissä, mutta tiedän ettei tästä tuu mikään mun elämäni ihanin viikko. Kauheen herkkä olo ja paljon pikkujuttuja mitkä ei onnistu ajaa mut hermoromahdukseen ihan kohta. Tän parin päivän aikana meiän kämpästäkin on palanu muutama lamppu. Eilen kävin kävelylenkin jälkeen hakemassa Bemun takakontista muutamat battery tölkit mitä sinne oli jäänyt. Kotiin tultuani en sitten tajunnu, että ne on koko viikonlopun sielä ollut ja pariin tölkkiin oli kasaantunut painetta niin paljon, että yksi räjähti mun käteen. Tää kämppä haisee nyt ihan energiajuomalle ja ruskeita pisaroita on vieläkin ovissa ja seinissä, kun en keskellä yötä ihan hirveesti viittinyt ruveta hinkkaamaan. Oon myös pari viimestä päivää nukkunut tosi huonosti ja syöny tosi vähän… En tiedä mikä mua vaivaa.
lala Coat – Only, Shirt – H&M, Jeans – Dr. denim, Bag – Lindex, Shoes – Kodinkakkonen(kirppis), Sunglasses – GT

Sunnuntaina mulla oli tällästä päällä. Asu oli melko nopeasti päätetty, mutta viihdyin siinä hyvin ja omaan silmään näytti ihan kivalta. Päälle päätyi H&M uusi aztec kuvioitu ohut neulepaita tekonahkahihoilla ja aina yhtä luotettavat Dr denimit. Mua ärsyttää, kun oon yrittänyt tunkee muitakin housuja jalkaan, mutta tulee tosi epämukava olo. Tarviin lisää noita kyseisiä pöksyjä eri väreissä. Lindexin pikkulaukku minkä kylläkin olen tuosta viereiseltä kirppikseltä syksyllä löytänyt, on ollut tosi kovassa käytössä taas. Se on hieman erikoinen, mutta kuitenkin hillitty ja juuri sopivan kokonen. Tuonne laukkuun mahtuu myös järjestelmäkamera. 
Aurinkolasit on myös uudet, jotka tosin ostin nopeasti vain mun inssiä varten kun sillon oli kunnon auringonpaiste enkä tahtonut, että inssi kusee siihen että auringon takia häikii liikaa.  IMG_2014 Mä luulin, että näistä kuvista onnistu tosi moni, mutta ainakaan tällähetkellä mun silmää ei miellyttänyt mitkään muut kuin nämä. Hiuksiakin pitäisi taas värjätä, kun tuo punanen taas haalistunut älyttömästi.
Mun piti ehkä vielä kirjotella teille jotain, mutta tuli ajatuskatko kun Julia ilmesty tähän mun luokse. 

8 kommenttia

 1. Nanikaroliina kirjoitti:

  haha voi Inka 😀 Mulla on ainakin vähintään kerran kuussa tollasia itku herkkä päiviä mihin ei oo oikeesti edes mitään syytä, luulen että kaikilla naisilla on 😀 Kiva rento asu ! <3

 2. Jeannay Juliet kirjoitti:

  Voii eii, tiedän kyseisen olotilan kun nukkuu huonosti ja syöminenkin on samaa tasoo! Useimmiten tulee kans mietittyä, että mikä mahtaa olla vikana, mutta eiköhän se siitä! 🙂 Ihana asu♥

 3. inka kirjoitti:

  Mullon varmaan vähintään viikon välein tälläsiä herkkyys päiviä, mutta nyt on kyllä menny päin mäntyä kaikki! 😀 Kiitos Nani♥

 4. inka kirjoitti:

  Kyllä tää tästä, onneks ens viikolla on loma ja aion vaan olla! 😀 Kiitos ihana Jenna♥

 5. Emilia kirjoitti:

  Upea asu Inka! 🙂 Ja tuo neule on tosi ihanan pehmeän näköinen ja sopii sulle kuin nenä päähän! 🙂 Ootko koska ostanut sen 🙂 ?

  Ihanaa lauantaita♥

  http://emmppu.blogspot.fi/

 6. inka kirjoitti:

  Kiitos paljon Emilia! Neule on ostettu tässä kuussa ja on melko uusi H&Mllä, joten löydät varmasti vielä omasi 🙂

 7. Kellen kirjoitti:

  Upeet hiukset sulla! Tosi kivasti värjätty! 🙂
  Voi eiii, olipas huono tuuri ton energiajuoman suhteen D:

  http://love-ornothing.blogspot.fi/

 8. inka kirjoitti:

  Kiitos paljon, tosin nää onjo omasta mielestä aivan kamalat 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.