Hae
Inka Nitta

rakennus ja sisustusmessut 2015

Aivan ihanaa sunnuntaita ja toivotellaan myös hyvät ystävänpäivät näin päivän myöhässä. 
Mulla meni eilinen ihan vain irtokarkkejen ja supernaturalin seurassa, sillä muru oli armeijassa kiinni. Tällästä tää on, mutta alkaahan jo pian tottua, että aina ei mee niinkun itse tahtoisi ja Joni on sielä intissä vain kerran. Ens vuonna on taas eri meininki. 
IMG_1952Oltiin Veeran kanssa tänään rakennusmessuilla ja niiden kanssa samaan aikaan oli myös sisustusmessut.
Mulla oli odotukset aika korkealla näistä messuista. Pettymyshän jäi messujen jälkeen päälle. Ei ollut yhtään mun odotusten mukaiset, eikä oikeen ollut niin mielenkiintosia pisteitä mitä odotin. Ihan kivaa vaihtelua kuitenkin tuo oli… Ensinnäkään, kun en muilla kuin automessuilla ole ollut.
IMG_2080IMG_2100IMG_2089 IMG_2111Omasta mielestä rakennuspuoli oli paljon mielenkiintosempi ja sielä oli näytteilleasetteluissakin onnistuttu paremmin. Suurimmat osat sisustuspuolen pisteistä oli todella sotkuisen ja täysinäisen näköisiä. Mä lähdin tonne hakemaan sisustusinspiraatiota, mutta lähdin sieltä mielessä kylpyhuone rempat ja oikeastaan omakotitalon rakentaminen, haha. Ehkä joskus. IMG_2134IMG_2091IMG_2115IMG_2141Plussaa kuitenkin siitä, että arvontoja ja kilpailuja oli paljon. Osallistuttiin Veeran kanssa kyllä muutamaan turhaankin kilpailuun, kuten mikron arpomiseen. Ja ettei nyt kuitenkaan ihan lyttyyn noita messuja haukuta, niin oikeastaan muutamat jutut iski mun silmään. Tahtoisin liitutaulu tarraa johonkin seinään. Kaikki tärkeät jutut pystyis kirjottaa siihen helposti. Myös ihanat tuoksykynttilät ja suitsukkeet olivat mun mieleen. En edes oikeastaan tiedä miksei mitään kynttilöitä lähtenyt mun matkaan.
IMG_2137 IMG_2124IMG_2105
Oliko kukaan teistä viikonlopun aikana noilla messuilla ja mitä mieltä te olitte?

ps. Vihdoista viimein myös mä olen onnellinen ajokortin omistaja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.