Hae
Inka Nitta

onnellinen

asukuviajankaturtola 046Huomenta! Useimmat teistä varmaankin on jo koulussa tai töissä, mutta mulla alko aamu vasta nyt. Olisi ihanaa sanoa, että koska on vapaapäivä, mutta mun puhelin oli sammunut yön aikana niin tietenkin sitä tuli sitten nukuttua pommiin. Noh, näitä sattuu välillä ja olen muutenkin nyt niin hyvin hoitanut näitä mun kouluasioita, niin ei haittaa! Vähän on tietenkin ressiä päällä, kun ammattikorkeakouluun lähestyy haut ja mun valmistuminenkin lähenee kokoajan vain enemmän. Onneksi ihana Veera on luvannut auttaa mua kokeisiin harjottelun kanssa.
asukuviajankaturtola 031 Oon tällähetkellä ihan älyttömän ilonen! Mun bmw on vihdoista viimein mennyt leimasta läpi, vaikka en sitä olis uskonut ikinä tapahtuvan. Onhan sitä kuitenkin viime kesästä asti laitettu kuntoon ja olihan siinä hommaakin paljon enemmän mitä aluksi luulin. Siinä autossa on mulle tunnearvoa älyttömän paljon. Siihen on kulutettu aikaa ja aivan liikaa rahaa. En voisi siis olla onnellisempi tällähetkellä, tosin se onni varmaan muuttuu siinä kohtaa, kun postiluukusta tippuu Trafin laskuja… Nyt tosin on taas motivaatiota ajaa ajokorttikin päätökseen. Ehkäpä jos kahden viikon sisään mulla olis ajolupa kukkarossa.
asukuviajankaturtola 043Mun viikonloppu oli ihan paras! Mun instagramia(@iiingerr) seuraajat huomasivatkin, että sitä tuli oltua viihteellä. Oli ihanaa lähteä vain kaksin yökerhoon ja fiilistellä sitä ennen kotona ilman mitään kiirettä. Me meikattiin kunnolla ja pukeuduttiiin mekkoihin. Oli älyttömän kivaa kyllä ja meillä jatkui ilta kyllä ihan reilusti aamuun saakka. Kiinnostaisko teitä, jos tekisin sellasia ns. biletys postauksia?
inkankuvat-005 Cardigan – H&M, Top – Ginatricot, Jeans – Dr. Denim, Necklace – Korulinja

Tän postauksen kuvat on otettu pari viikkoa sitten ja kerrankin mulla on hiukset hyvin(jos juurikasvua ei lasketa), suht hyvä naamapäivä ja sellanen asu mikä omasta mielestä näytti kivalle ja oli älyttömän rento. Kuvauspaikkojen kanssa oon ollut vähän hukassa. Jotenkin tälleen talvella ei tule mieleen mitään kivaa paikkaa missä kuvata. Kesälle/keväälle mulla on jo miljoona paikkaa mielessä, että mihin on pakko päästä kuvaamaan.  Onko lukijoissa Tamperelaisia? Voisitte ehdotella jotai kuvauspaikkoja mitä tulee mieleen. asukuviajankaturtola 036 Mun täytyy pikkuhiljaa alkaa pukemaan ja meikkailemaan, sillä täytyy lähteä äitellä käymään. Pitää mennä ottamaan bemu pois seisonnasta ja kaikkea muuta.
Seuraavaksi palaillaankin luultavasti yhden välipala vinkin kanssa.

10 kommenttia

 1. Jeannay Juliet kirjoitti:

  Ihania kuvia Inka!♥

 2. Maya kirjoitti:

  Toi neule on kyllä aivan ihastuttava! 🙂

 3. inka kirjoitti:

  Niin mustakin, mutta tuosta on kyllä jakautunut mielipiteitä vähän kumpaanki suuntan 😀

 4. inka kirjoitti:

  Kiitos Jenna♥

 5. Minä kirjoitti:

  Oi mikä neule! Oot muutenkin tosi sievä :>

 6. Jenni kirjoitti:

  Ihania nää kuvat ja kiva asu! 🙂 Sulla on muutenkin tosi monipuolinen ja mielenkiintonen blogi, että liityin lukijaksi 🙂

  ♥: http://jennislullaby.blogspot.fi/

 7. Cheyenne Järvinen kirjoitti:

  Kiva toi neule ♥ 🙂

 8. inka kirjoitti:

  Voi kiitos tosi paljon 🙂

 9. inka kirjoitti:

  Mahtavaa kuulla Jenni!♥

 10. inka kirjoitti:

  Kiitos paljon♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.