Hae
Inka Nitta

last week snapshots

asukuviajankaturtola 050asukuviajankaturtola 002Aivan mahtavaa maanantaita! Taino en oikeastaan tiedä onko tämä nyt niin upea maanantai… ensiksi oltiin tunti koulussa, ehdittiin tekemään koe ja sen jälkeen yli puoli luokkaa passitettiin kotiin. Tosin mua ei haitannut se, että täytyi lähteä kotio, kun Joni oli vielä tämän päivän lomilla. Pari tuntia sitten muru pukeutui taas kurkkusalaatiksi ja lähti takas kasarmia kohti.
randommm 031randommm 002 Mun viime viikko oli tosi ihana. Sain olla ystävän puolesta tosi onnellinen, pääsin tutustumaan uusiin ihmisiin, sain vihdoinkin haaveilemani sohvan, annoin itseni herkutella ja sen sellasta. Viikon kruunasi vielä tietenkin se, että lauantaina Joni tuli kotiin.
randommm 034inkankuvat-006 Neuletakki – Ginatricot, Toppi – Michael Kors, Farkut – Cubus, Kengät – Sittari, Kello – Guess

Me käytiin sunnuntaina Hennan kanssa hieman kuvailemassa ja sen jälkeen katsastettiin suht. tuore Bella’s cafe koskipuistossa. Juustokakku oli ainakin ihan järkyttävän hyvää ja juomat oli tosi isoja. Paikka vaikutti ihan viihtyisältä, mutta esimerkiksi pöydät oli laitettu liian tiuhaan mun makuun ja suuri asiakasmäärä ahdisti mua. En pysty kauaa olemaan paikassa mikä on täynnä porukkaa… siks vihaan käydä kaupassakin.  randommm 037asukuviajankaturtola 047Mitä mieltä tälläsistä postauksista, missä sekalaisia kuvia? Kiinnostaisiko jotakuta muuten kysymyspostaus, kun ajattelin että olisi ehkä jo taas aika tehdä sellainen.

Nyt jatkan taas yllätys yllätys True Bloodin katsomista ja pikkuhiljaa valun myös nukkumatin luokse.

2 kommenttia

  1. Annastiina Liimatainen kirjoitti:

    Aivan ihana postaus ja blogi 🙂 Jään seuraamaan tuleviakin postauksia 🙂
    Kynsimaailma.blogspot.fi

  2. inka kirjoitti:

    Oih ihana kuulla ja tervetuloa seurailemaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.