Hae
Inka Nitta

Juttuja juttuja

Oikein ihanaa keskiviikko iltaa!
Mulla ei taas pitkään aikaan oo ollut uusien juttujen esittelypostauksia. Okei syy siihen on oikeastaan se, ettei mulla ikinä ole mitään uutta. Käyn kuitenkin useesti tuossa mun vieressä olevalla kirppiksellä ja sieltä tarttuu useesti mukaan vähän millon mitäkin. Siskolla ollessani sain myös sieltä mulle uusia vaatteita ja pari lahjaa. Veeran kirppisvaatteita oon myös aina välillä saanut, joten ajattelinpa tehdä tälläisen pienen mulle uusia juttuja postauksen. 

juttujajuttuja 004juttujajuttuja 016

Kirppikseltä yksi päivä nappasin kaksi tällästä vatia yhteishintaan oliskohan ollut puoltoista euroo.
Toinen pääsi koristamaan olohuoneen ikkunalautaa kynttilöiden kera ja toisen luultavammin pidän tarjoiluastiana.
juttujajuttuja 007Siskolta sain synttärilahjan vähän jälkikäteen. Kookokselta tuoksuva aivan ihana hajuvesi tuli kyllä tarpeeseen. Mä en omista hajuvesiä, vaikka tahtoisinkin. En tiedä mikä siinä on, mutta hajuvesiä jotenkin ei vain tule ostettua. Tämä on myös luomu hajuvesi.
juttujajuttuja 003juttujajuttuja 002Kirppikseltä myös mukaan lähti neljä drinkkilasia kahdella eurolla. Musta ei yhtään paha hinta, sillä nuo on älyttömän kivan näkösiä. Haluisin älyttömästi lisää juomalaseja, niinkun just viinilaseja yms.
juttujajuttuja 018Sitten myös saatuja vaatteita. Ylärivin kaksi viimestä paitaa sain Veeralta ja loput lähti siskolta mukaan. Näitä vaatteita näkyy ehdottomasti paremmin sitten asukuvissa.

Nyt hörpin teeni loppuun ja varmaan katson jakson jos parikin True Bloodia.

2 kommenttia

  1. Nanikaroliina kirjoitti:

    ihanat coctail lasit ! 😛

  2. inka kirjoitti:

    Mustakin tosi kivan näköset ja vielä tosi halvalla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.