Hae
Inka Nitta

nacho salad

juttuitts 015Muutama viikko takaperin valmistettiin Veeran kanssa älyttömän hyvää nacho salaattia. Tästä kyseisestä salaatista on tehty moniin blogeihin paljon erilaisia variaatioita ja päätin nyt sitten jakaa tämän meidänkin version tästä.
juttuitts 002Me kävimme meidän ainesosamme tähän salaattiin hakemaan Lidlistä (yllätys.) Päästiin tosi halvalla, muistaakseni jopa alle kahdellakymmenellä eurolla. Tää meidän ohje on noin. 4 annosta, tosin syötiin kyllä tosi isot lautaselliset, että pieninä annoksina riittää isommallekkin porukalle!

Tarvitset siis
600g jauhelihaa
Taco maustepussi
Juustonachoja
Kermaviili ja siihen juuston makuinen mauste
Jääsalaattia
Pikku paprikoita
Kurkkua
Punasipulia
juttuitts 005 Ensimmäisenä aloitettiin ruskistamalla jauheliha ja lisäsimme taco mausteen jauhelihan sekaan. Tässä vaiheessa myös uuni laitettiin lämpiämään n. 150 asteeseen. Kun jauheliha oli valmista, levitimme pellille haluamamme määrän nachoja joidenka päälle laitoimme valmiin jauhelihan. Raastoimme vielä päälle juustoraastetta raastimella. Sitten vain kun uuni oli lämmennyt, niin koko setti n. 10 minuutiksi uunin keskitasolle. Tällävälin teimme itse salaatin.
juttuitts 007 Tähän salaattiin laitoimme puolikkaan punasipulin, sillä huomasimme sen olevan melko vahvaa. Yhden jääsalaatti pussin, n. 1/3 osa kurkkua, sekä yhden keltaisen ja yhden oranssin pikku paprikan. Käytimme pikku paprikoita sen takia, sillä ne ovat makeampia ja meidän mielestämme olivat parempi valita salaattiin. Tähän nyt oikeastaan voi laittaa mitä vaan mistä tykkää, kuten esimerkiksi meillä tuli kaupassa mieleen viinirypäleet, mutta ne jäivät ostamatta. Voisi maistua aika hyvältä tässä salaatissa.
juttuitts 013Sitten nacho setti ulos uunista, salaatti lautaselle ja nacho setti salaatin päälle. Muistakaa myös ripotella sitä kermaviilistä tehtyä juustodippia salaatin päälle kastikkeeksi. Lopuksi vain nauttimaan!

Hei mitäs mieltä ootte näistä mun ruokaohjeista? Mulla ois meinaan pari välipala vinkkiä, mitkä voisin teille jakaa jos kiinnostusta löytyy.

6 kommenttia

 1. Stella kirjoitti:

  Seems like you created an easy and quick salad. Looks tasty!
  x
  Stella from a A Shiny Place

 2. Ariana kirjoitti:

  Everything looks so yummy!
  —-
  http://breakfastataris.blogspot.com

 3. inka kirjoitti:

  And it was so delicious!

 4. inka kirjoitti:

  It was!

 5. Gunilla Greta kirjoitti:

  Namm toi näyttää vaan niin hyvältä! 😛 En tajua miksen ole vielä koskaan koittanut itse tehdä tätä 😀

 6. inka kirjoitti:

  Ja ei vaan näyttänyt vaan myös oli! Kannattaa ehdottomasti testata, mulla ainakin siirty lemppari ruokien pariin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.