Hae
Inka Nitta

viimeviikon asua ja suunnitelmia

inkankuvat6hahahaa 030Moikka! Tällähetkellä on vähän haikeet fiilikset, kun eilen oli päivä mitä oli ootettu kauhulla… musta tuli nyt sitten inttileski! Onko mun lukijoissa muita kenellä lähti eilen mies armeijan hoiviin? Mä en kuitenkaan tätä postausta täytä inttijutuilla, vaan teen erillisen fiilispostauksen siihen liittyen.

Edellisviikolla käytiin kuvailemassa taas tuola kylmyydessä ja huhhuh kun oli vaihteeks vaikeeta poseerata ilman takkia. Eihän me edes tajuttu, että tuntu vielä paljon kylmemmältä, kun mentiin järvenrantaan kuvailemaan.

Päälle mulle pääsi cubuksen farkut, henkkamaukan toppi, kapphallin lastenosastolta hommattu takkijuttu ja veromodan toppatakki. Asusteina mulla oli kirpparilta ostettu nahkalaukku, guessin kello ja Jonin isän tekemä kaulakoru. Niin ja kenkinä toimi nuo mun loppuunkäytetyt niittinilkkurit. Asu missä viihdyin ja näyttää multa.
hahahaa 019hahahaa 007 Eilen oli mukava ilta, kun ihana Veera tuli tänne mun luo yöksi, ettei mun tarvinnut olla yötä yksin. Ostettiin vähän herkkuja ja katseltiin True bloodia. On muuten järkyttävän hyvä sarja! Ostin True bloodin ensimmäisen kauden eilen tuosta mun viereiseltä Kodin kakkonen kirpputorilta kuudella eurolla. Vähän nyt harmittaa, kun jätin sen kakkos tuottarin hyllyyn sen takia, kun en tiennyt onko sarja hyvä. Onkos jotkut mun lukijoista seurannut kyseistä sarjaa?

Huomenna loppuu lomailut ja aika taas mennä kouluun. No mut mua ei kyllä haittaa, koska pääsee näkeen kavereita ja on ainakin päivät tekemistä. Raskaan koulupäivän jälkeen tulee unikin paremmin sitten yöllä.

Siskon kanssa puhuttiin myös siitä, että jos tekisin viikonloppuna Helsinkiin hänen luokseen reissun tai jos, vaikka lähetään Tallinnassa käymään. Nyt mun täytyy kuitenkin tehdä tällä kämpälle jotain, tää onkun joku pommi ois räjähtänyt.

6 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Mun poikaystävä lähti viime tammikussa inttiin ja oli sielä 9kk. En haluu pelotella, mutta pakko sanoo et se on aikaa jollon parisuhde testataan ja huonot suhteet kyllä loppuu aivan varmasti. Oli se tosi rankkaa aikaa, mutta toisaalta näin jälkeenpäin voi sanoo että se todellakin vahvistaa. Meillä ainakin suhde syveni ihan uudelle tasolle ja tuli puhuttua tulevaisuudesta ihan erilailla, kun toinen ei ollutkaan aina vieressä.

  Ja kun ottaa huomioon sen miehenkin, niin sillä on iso ongelma sen ajan kanssa. Vaan viikonloput aikaa, ja toki haluis olla sen oman murun kanssa mutta mites kaikki jätkäkaverit? Koska niitä näkee? Tän ongelman takia intti tuntuu tuovan niitä eroja, koska siinä mieskin huomaa todellisen arvojärjestyksen omassa maailmassaan.

  Tsemppiä teille hirveesti! Mulle se oli yks elämän raskaimmista aikakausista mutta täytyy muistaa, että sille jätkälle se saattaa hyvinkin olla yksi parhaista kokemuksista. Ymmärrystä siis molemmilta peliin kauheesti nii ei oo mitään hätää!:)

 2. Anonyymi kirjoitti:

  Paljonko sulla maksaa vuokra suunnilleen? Ja miten pystyt maksamaan sen niin että jää muuhunkin rahaa,käytkö töissä esim? 🙂 Toivottavasti voisit edes hiukan kertoa, mutta ymmärän kyllä jos et halua puhua raha-asioista blogissa. Tarkoitus olisi vaan itse muuttaa omilleen mahdollisesti jo vuoden sisään joten olisi kiva tietää vähän!

 3. (ノ◕◡◕)ノ*:・゚✧*:・゚☆ kirjoitti:

  Aivan ihana paita sulla!
  True Bloodista sen verran, että omasta mielestäni se on ihan täyttä kuraa :// *mielipiteitä mielipiteitä :D* Kirjoja rakastan enemmän kun näyttelijät olivat mielestäni kamalan näköisiä :DD

 4. inka kirjoitti:

  Yhteensä koko vuokra on ihan liikaa, mut mulle jää onneks vaan se toinen osuus. Saan kaikkia tukia yms, jolla pärjää tosi pitkälle. Kämppää kannattaa etsiä keskustan ulkopuolelta, sillä sillon vuokrat halpenee ja jää rahaa kaikkeen muuhun. Toivottavasti tää vähän valaisi sua 🙂

 5. inka kirjoitti:

  Mua ei oo pelottanu mikään muukun se yksinäisyys. Oon niin laiska yleensä tekeen arkena mitään niin oon ollu paskana vaan itteni suhteen. Tässä nyt kuitenki melkein kaksviikkoo kulunu ja oon huomannu, et mulla on ihania ystäviä ketkä on pitäny mulle seuraa. Nukkuminenkaa ei oo niin hankalaa kun luulin. Kun Joni lähti inttiin, enmä missään kohtaan pelänny oo meiän eroa. Oon kokoajan ollu sitä mieltä että tää tulee vahvistaan. Se et jos me erotaan, ei oo intin syy, vaan silleen sit oli vaan pakko käydä. Lomilla Joni pääsee ihan yhtälailla näkeen kavereitansakkin kun mua. Me normaalistikkin vietetään 2-3pv koko päivän yhdessä. Sitäpaitsi kyllä mäkin haluan vklp nähdä mun ystäviä. Kiitos paljon tästä kommentista ja kiitos tsemppauksista! Pahoittelut epäselvästä vastauksesta, mut vastasin sulle puhelimella:D

 6. inka kirjoitti:

  Kiitos! Musta ne näyttelijät on niiiiiiin ihania ja parhaita… 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.