Hae
Inka Nitta

uusi pitsimekko ja pikku laukku – hersecret.fi

Ennen uuttavuotta tuli Hersecretiltä tilattua aivan ihana pitsinen mekko. Tarkoitus oli laittaa mekko uutenavuotena päälle, mutta suunnitelmat muuttuivatkin pienellä porukalla illan istumiseen niin päälleni päätyi vain farkut ja sifonki toppi.
hahahaa 060
hahahaa 068
Mekon löydät klikkaamalla TÄSTÄ!

Mekko hipoo täydellisyyttä omasta mielestäni, sillä mekko ei ole aivan vesiraja helmasta, kun pitsiraja jatkuu pidemmällä. Tykkään, kun pitsihelma ei ole täysin kireä vaan hieman ”lerpattaa”. Mekko oikeastaan paljastaa todella vähän, mutta silti riittävästä. Hersecretiltä löytyy näitä myös muutamassa eri värissä. Suosittelen tilaamaan.

hahahaa 082

Ja koska myös tilasin mekon ajalla 24-26pv, sain valita pienen joululahjan itselleni mukaan. Valitsin mustan pikkulaukun kultaisilla yksityiskohdilla. Tämä laukku on täydellinen kesäksi ja myös viihteelle, jos paljon tavaraa ei mukaan tarvitse. Laukku on myös hyvin edullinen. Pääset laukkuun TÄSTÄ!

Tuotteet olen itse maksanut, mutta yhteistyön ansiosta olen saanut hieman alennusta.

15 kommenttia

 1. Katri kirjoitti:

  Tosi kiva toi mekko, sopii sulle! Ja toi tatska on aivan ihana!! 🙂

 2. Sini kirjoitti:

  Tosi ihana mekko ja kaunis olet!:)

 3. Anniina kirjoitti:

  Tosi ihanan näkönen mekko!Sopii hyvin sulle 🙂

 4. Nanikaroliina kirjoitti:

  Ihana mekko ! 🙂 Mä laitan aina mekkojen kanssa semmoset mini kangasshortsit niin ei vilku vaikka mekko nousiskin 😀

 5. Sofia kirjoitti:

  Vau mikä mekko! Sopii sulle niin hyvin<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

 6. Henna kirjoitti:

  Mä en nää mitään mekkoa noiden sun upeiden hiusten alta!! Äöääöää mä haluun tuon tyyliset, nyt heti tänne näi!! 😀 Mut hemmetin oma vaalea väri… Olis tosi kiva ko juuri olis tosi tummanruskee ja latvat semmoset oranssin vaaleat, sit ko oma ihana juurikasvu astuu esiin olisin semmonen raitapää. Tai joutusin värjäilee parin viikon välei. EI kiitos! 😀

  On tuo mekkokin tosi nätskä! 🙂 ♥

 7. inka kirjoitti:

  Voi kiitoksia! Ja itse en tykkää mun tatskasta kun tätä ei ikinä korjattu..

 8. inka kirjoitti:

  Kiitos paljon Sini! 🙂

 9. inka kirjoitti:

  Anniina, paljon kiitoksia 🙂

 10. inka kirjoitti:

  Mä en ees omista sellasia, taino kapphallin lastenosastolta ostetut kirkkaan oranssit kyl löytyis, vois käyttää :DDD

 11. inka kirjoitti:

  Voi Henna oot ihana!<3 Nää mun hiukset on menny ihan vahingossa tän värisiks, kun siis punasesta haalistunu. Mut sen takia en uutta punasta ookkaan värjänny päälle, kun mustakin tää tukka on tosi kivan värinen just nyt 😀

 12. inka kirjoitti:

  Kiitos Sofia<3

 13. Katri kirjoitti:

  Mikä siinä meni pieleen? 😮

 14. inka kirjoitti:

  Eivaan kun tää näyttää niin hirveeltä, kun kaikki värit lähtenyt..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.