Hae
Inka Nitta

eksoottinen kirpeä smoothie

juttuitts 033 Tehosekottimen lahjaksi saamisen jälkeen olen tehnyt päivittäin erilaisia herkullisia smoothieita. Yksi ehdoton lempparini on tämä smoothie minkä ohjeen aion teille jakaa. Itse käytin lidlin pakastealtaasta löytyvää exotic mixed fruit pakkausta missä on mangoa, vadelmaa, mustaherukkaa ja kookos hiutaleita. Itse tykkään, että smoothie on melko paksua. Sekoitus on melko kirpeä, joten jos tahtoo pehmeemmän makuisin kannattaa laittaa enemmän banaania tai jukurttia.

Annos on kahdelle

1 pieni banaani
3 dl exotic mixed fruit
2 dl vanilija jukurttia
juttuitts 031juttuitts 032

9 kommenttia

 1. veera kirjoitti:

  Kannattaa hei tarkistaa, mistä noi marjat on tulleet! Ulkomaalaiset marjat, varsinkin pakastemarjat yleensä suositellaan kiehauttamaan pari minuuttia ennen käyttöä. Erityisesti vadelmat. Sehän siis poistaa niistä haitalliset bakteerit, joita noissa ulkomaalaisia pakastemarjoissa on yllättävän paljon.

 2. Tarski kirjoitti:

  herkullisen näköstä 🙂 pittee joskus kans kokeilla 🙂

 3. heidi kirjoitti:

  Nam pitänee kokeilla 🙂

  elamanikuvina.blogspot.fi

 4. inka kirjoitti:

  Joo ja herkullista onkin! Kannattaa kokeilla 🙂

 5. inka kirjoitti:

  Empä vain ajatellut tuon olevan oleellinen ohjeessa. Kiitoksia kuitenkin!

 6. inka kirjoitti:

  Kannatan!!:)

 7. inka kirjoitti:

  Ja sitä se myös oli! 🙂

 8. Aurora kirjoitti:

  tota on kyllä ihan pakko kokeilla, kuulostaa tosi hyvältä! 🙂

  ♥: ausku.blogspot.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.