Hae
Inka Nitta

pakkaspäivä

IMG_0465_zpsd02e4e1c.jpg~originalIMG_0414_zpscd2c8960.jpg~originalOikein ihanaa tiistaita kaikille!
Sunnuntaina napattiin Veeran kanssa pitkästä aikaa asukuvia. Pakkanen tosin oli niin kova, että ei oikein tuola hangessa poseeraamisesta tullut yhtään mitään. Yli sadasta kuvasta kuitenkin löytyi muutama kelpo kuva, missä ei ihan näytä niin kärsivältä.
 En kyllä tajua miten pari talvea sitten oon pystynyt seisoskeleen ilman takkia kuvattavana jopa puolituntia ja samoihin aikoihin oon hyppinyt pihalla nahkatakki auki vielä -10 asteessa. Tänä vuonna mulla oli paksuin toppatakki käytössä jo nollakelillä. inkankuvat-001IMG_0420_zpsec1ebddc.jpg~originalNäissä kuvissa näkyykin tuo mun uus tukka, taino otsatukan leikkasin taas pitkästä aikaa. Ehdinkin jo hehkuttaa hiustenleikkausta jo ask.fmssä ja instagramissa. Tosi kivaa vaihtelua muodottomiin hiuksiin edes tuo otsatukka. Moni kyllä jo edelliskerralla kun viimevuonna sen leikkasin niin kehu, että kuinka mulle sopii otsatukka ja myös tälläkertaa oltiin sitä mieltä, että hyvä vaihtoehto.
IMG_0440_zpsbc783f15.jpg~originalinkankuvatPäällä mulla oli suuri osa mun nykyisistä lempi vaatteista ja murulta saatu kaulakoru kaulassa. Pakko kyllä sanoa, että tuo harmaa neuletakki on varmaankin parhain mun hankinnoista pitkiin aikoihin. Sopii moniin asuihin, moniin väreihin ja on vielä hieman erikoisempi tekonahka hihojensa ansiosta. Tahtoisin ehdottomasti tuon saman ihan umpinaisena neuleena.
IMG_0467_zps657c6a80.jpg~original Yli huomenna onkin sitten jo 2015. Huomenna juhlistamista ihan parhaan porukan kanssa. Mitenkäs teidän uudenvuoden suunnitelmat?

2 kommenttia

  1. Cheyenne-Blue kirjoitti:

    Ihana toi neuletakki! Nahkayksityiskohdat = ♥

  2. inka kirjoitti:

    Niin mustakin! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.