Hae
Inka Nitta

joulut ja synttärit

Työpöytä1-003
Nyt on joulut ja virallinen synttäripäivä vietetty. Joulu meni ihan älyttömän nopeesti ja tää oli ihan erilainen joulu mitä ennen oon viettänyt. Ekaa kertaa joulu omassa kodissa ja oman murun kanssa.

Niinkuin jo viimepostauksessa kerroinkin, niin aatonaattona ajeltiin Lahteen mun iskän luokse syömään jouluateria ja paikalla oli myös mun isoäiti. Aattoa vietettiin rauhallisesti Jonin äidillä, jonin isäpuolen, pikkuveljen, siskon, velipuolien ja isäpuolen äidin kanssa. Joulupäivänä lähdin äidin luokse syömään vielä kolmatta jouluateriaa ja juhlimaan vähän synttäreitäkin. Kotiin tultuamme lähdettiin käymään Janitalla ja Hennalla ja meidän oli tarkoitus lähteä yksille mun synttäreiden kunniaksi, mutta loppujenlopuksi löydettiin itsemme Unionista kunnolla bailaamasta. Eilinen vietettiin Jonin kanssa kaksin kotona rauhallisesti Netflixin ääressä. 
kuva 2(16)Suurinosa lahjoista oli mun ja Jonin yhteisiä, koska tietenkin kun asutaan saman katon alla. En oo enään varma, että mitkä noista oli mun synttärilahjoja ja mitkä joululahjoja, mutta eisen kai väliä. Kuvasta puuttuu vielä siskon lahja, sillä se on vasta postissa tulossa, sekä Janitan lahjan toinen osa kun sitä en jaksanut kotiin kantaa viimeksi. Äidiltä sain lahjan jo marraskuussa, nimittäin sain häneltä mun autooni soittimen. Tänävuonna tuli tosi hyviä ja käytännöllisiä lahjoja.
kuva
Oli kyllä älyttömän kiva joulu, mutta onneks se on jo ohi. Tänään vielä paremmin juhlimaan mun täysi-ikäisyyttä ja sen jälkeen ruvetaan oottelemaan jo uuttavuotta.

Millanen joulu teillä oli ja oliko lahjat kivoja?

Yksi kommentti

  1. Juulia kirjoitti:

    Tosi kiva toi tekstitaulu! Kelpais mullekin :))

    http://diamondsandpearlsbyjulia.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *