Hae
Inka Nitta

lazy sunday

Huhhuh kuinka päivät menee nopeeta. Tää vuosikin on kohta jo ohi ja yhyy mun työharjottelukin päättyy pian… Viimesiä myös viedään alaikäisyyden kanssa. Kohta sitten pääseekin ihan laillisesti yökerhoihin yms, haha! 

kuva 1(12)kuva 1(13)

Mä eilen napsin muutamat kuvat, kun taas vaihteeks oikeen mitään postattavaa ei ole. Taino asuja mulla ois varmaan miljoonia mitä tahtoisin esitellä, mutta mulla ei nyt ole ollut kuvaajaa ja jos vielä vaihteenvuoks valittaisin tosta pimeydestä ja siitä, kun vuorokaudesta loppuu tunnit.
kuva 2(11)kuva 3(12)Meillä on Jonin kanssa vähän niinkuin tapana sunnuntaisin olla vaan kotona kahestaan. Me harvemmin nykyään vietetään kahestaan aikaan pelkästään kotona muuten, niin sitten sunnuntaisin vaan ollaan. Sunnuntai on meillä myös siivouspäivä, kun muuten ei jaksa tai kerkiä, hah. En mä yleensä edes meikkaile kotona ollessani, mutta eilen nyt teki mieli nappasta muutama selfie.
kuva 5(10)kuva 2(14)Jonilla tosin on sunnuntaisin parin tunnin reenit, joten eilen aattelin pitkästä aikaa leipoa jotain ja päädyin sitten mokkapaloihin, kun omasta mielestä ne on niin helppo tehdä.

Tiivistetysti mun sunnuntai, oikeestaan kaikki sunnuntait näyttää samalta kun eilenkin. Mä tosin eilen en jaksanut siivota, niin joudun sitten nyt aloittaa siivoamisen… 

3 kommenttia

  1. Nanikaroliina kirjoitti:

    Sinä ! Pieni paholainen ! :<< soosoo ei alaikäsenä saa juua ! :< 😀

  2. inka kirjoitti:

    En sanonutkaan et oisin juonu 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.