Hae
Inka Nitta

hello december

Hups.. Yli kaksi viikkoa viime postauksesta. Oon niin sitä mieltä, että tää pimeys tappaa blogeja. Ei oo valoa kuvailla ja toiseks aina niin väsynyt olo. Tulisipa edes pysyvä lumi maahan, niin vaikuttaisi mieleenkin. Mä olen kuitenkin nyt päättänyt, että yritän viikonloppuisin saada aina asukuvia ja muutenkin edes postattua jotakin. Tämä on kuitenkin niin rakas harrastus, etten anna Suomen pimeyden lopettaa tätä, haha. 
Tällä erää saatte puhelinkuvia ja mun kuulumisia.
Työpöytä1-002 1. Jokin naamakuva ja päällä asu jossa näytin ratsastajalta. 2. Aamupala muutaman viikon takaa. Nykyään en ees jaksa syödä oikein aamupalaa vaihteeks.. 3. Jane<3 4. Veeran kanssa vakkari Arnolds. 5. Oon ollut kuukauden sisään jo kahteen otteeseen flunssassa. 6. Höntsäily päivä, Veeran työpaikalla. 7. Romanttinen illallinen yksin, haha. 8. Perus työaamu.
Työpöytä2 9. Veeran kanssa Ideaparkissa. 10. Oi nami mun herkkuleipää. 11. Väsy. 12. Perus työeväät… 13. Lähössä keilaamaan miehekkeen iskän ja sen siskon, sekä tietty ite Jonin kanssa. 14. Ostin Bemu murulle juttui. 15. Jotain asua parinviikon takaa. 16. Viihteellä.

Työpöytä3

17. Pipsin vessa. 18. Kuvateksti kertoo kaiken. 19. Jonin valmistujais/synttäri kahveelle lähössä. 20. Mamin kanssa jäätelökahveella. 21. Aamiaspöytä. 22. Viime lauantai. 23. Ihanaa, kylppäri alkaa pikkuhiljaa näyttää ihan kylppäriltä. 24. Joskus.. Oon opetellu vähän suukii hymyä.

4 kommenttia

 1. Nanikaroliina kirjoitti:

  Tää pimeys vois joo loppua ja sitä lunta tulla !! Ihana toi tumma kaulakoru ! 😛

 2. Anonyymi kirjoitti:

  Moi! Oon seuraillut sun blogia jo pidemmän aikaa mutta nyt oli pakko tulla kommentoimaan.:) Oon itekkin autoalalle menossa ja on vähä huolettanu miten tyttönä siellä pärjää,mutta sun blogi on antanu mulle kyllä paljon varmuutta tulevaisuuden suunnitelmien suhteen! 🙂 Sen lisäksi oot tosi kaunis ja kiva kun et oo sellanen "pissiksen" olonen,joita kiinnostaa autot vaan siksi että sais pojilta rispektiä.. jos tiiät mitä tarkotan,haha.:D Vaikutat muutenki tosi rennolta ja ihanalta ihmiseltä,joka uskaltaa olla oma ittensä. Jään siis jatkossakin seurailemaan ja toivotan tosi kivaa joulun odotusta sinne.:-)

 3. inka kirjoitti:

  Niimpä, sitä odotellessa.. Ja kiitos Nani 🙂

 4. inka kirjoitti:

  Oivoi aivan ihana kommentti! Piristit mun päivää ihan älyttömästi! 🙂 Mua kans jännitti koulun alussa tosi paljon, että miten mä tuun pärjäämään ns. "miesten alalla", mutta hyvin on mennyt enkä oo hetkeekään sitä katunut. Voimat ei kyllä riitä samanlailla miten äijillä, mut sen takia on onneks erilaisia työkaluja helpottaan ja esim ite joudun aina hakeen isompaa jatkovartta tai välillä jopa rautaputkee, että jaksan vääntää jotain, hah! Oikein hyvää joulun odotusta sullekkin myös :)<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *