Hae
Inka Nitta

work hard

Se tunne, kun tahtoo tulla jatkuvasti posteilemaan, mutta mitään postattavaa ei ole. Liian pimeetä ja liian väsynyt edes vaivautumaan avaamaan konetta. Välillä tuntuu ettei mulla ole enään muuta elämää kuin työt, bmw ja oma sänky. Tälläviikolla oon kyllä tehnyt tosi paljon juttuja, kuten nähnyt äiteä, ostanut Jonille synttärilahjan jonka se tänään pääsikin jo avaamaan parin päivän odottelun jälkeen. Ja oonmä keilaamassakin käynyt. 

kuva 1(4)

Janitan kanssa käytiin teatterissa edellisviikolla katsomassa Ihan kusessa. Alkuun näytös oli todella hyvä, mutta loppuakohden sitä tajusi vain kokoajan odotelleensa, että jotain tapahtuisi. Kamalan pitkäveteinen ja itseään toisteleva. Teatterissa tahtoisin kyllä käydä useemmin.
kuva 2(5)Töissä siis on tullut oltua ja välillä on ollut kauheen raskasta ja kiirettä. Ensiviikolla täytyy tehdä todella todella todella pitkää päivää, sillä jään omaa bemuani laittamaan työpaikalla. Voi olla, että väsymys ensiviikon jälkeen on kova.
kuva 4(4)Arnoldsin herkut ovat kyllä älyttömän hyviä! Tuolla on tullut käytyä muutamaan hassuun kertaan herkuttelemassa. Omana lemppari donitsina toimii tuo hasselpähkinä orginal.
Työpöytä1-001Harvemmin arkisin tulee laittauduttua. Tämä viikko on ollut poikkeus, kun melkein joka päivä on tullut meikattua töitten jälkeen. Omasta mielestä alan jopa näyttämään hassulta meikin kanssa, kun päivästä toiseen katselee omaa naamaa ihan naturellina. Tämän takia myös pelkkien selfieiden ottaminen on multa vähentynyt ja instagramiakin tulee enimmäkseen vain viikonloppuisin päivitettyä.

Mitä mieltä tälläisistä postauksista? Jos nämä ovat teidän mieleenne, niin koitan päivitellä edes jotain tälläistä blogiin useammin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.