Hae
Inka Nitta

uutukaisia

Kauheen kiirettä on töissä ollut ja kotiin tultuani oon kamalan väsynyt, niin mun aika blogille on jäänyt harmittavan vähäiseksi. Nyt kuitenkin oon pari tuntia tässä kotona ennekuin menen takasin töihin tekemään omia hommia niin ajattelin, että voisin esitellä mun uudet vaatteet mitkä tilasin H&M ihan vähän aika sitten. Näiden lisäksi oli vielä yksi leopardi toppi, mitä en kuitenkaan oikein saanut kuvattua sekä alusvaatteita. Leopardi topin bongas kyllä kaikki mun instagram(@iiingerr) seuraajat eilisestä kuvasta. 
kuva 1(3)kuva 4(3)kuva 5(2)kuva 3(3)kuva 2(3) Itse olen tyytyväinen koko tilaukseen. Vaatteita näkyy sitten paremmin asukuvissa, kun niitä ehtii ottamaan.
Mulla olis muitakin uusia juttuja mitä pitäis kuvata, kuten verhot yms.. Niitä sitten jossain muussa postauksessa. 

2 kommenttia

  1. Saijis kirjoitti:

    Voi oot löytänyt ihania juttuja 🙂 Tykkään erityisesti tuosta neuletakista<3

  2. inka kirjoitti:

    Kiitos Saija ja se on munkin lemppari<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.