Hae
Inka Nitta

uusia juttuja

Mullon pari uutta juttua mitä en ookkaan täällä blogin puolella vielä esitellyt, joten ajattelin eilen kuvata vaatteet sun muut ja esitellä ne täällä blogissa. Vähän näitä on, sillä kovin useesti en mitään uutta osta, varsinkaan vaatteita. 
inukuviaaaf 007 Mulla on pitkään ollut hankinnan alla jokin vähän erilaisempi vyö ja tämä vyö löyty Seppälän outlet myymälästä vaivaisella kahdella eurolla! Täytyy sanoa, että tuo outlet myymälä on oikea aarreaitta. Sieltä löytyy asukokonaisuus kenkiä ja laukkua myöten alle neljällä kympillä, jos osaa etsiä.
inukuviaaaf 002 Tämä ihana maastokuvioinen takkijuttu on myös Seppälän outletista ja maksoin vain viisi euroa. Mulla tälläisiä takkijuttuja yksi musta vähän kiiltävämpää kangasta, joka onkin useasti näkynyt asukuvissa mun päällä, sekä violetti 3/4 hihanen jota käytin viimevuonna tosi paljon ja siitäkin löytyy asukuvia.
Tarkemmat näkivätkin blogin FB-sivuilla, sekä mun instagramissa @iiingerr kuvia tämä takki mun päällä.
yy11-002 Armyn vihreät housut myös sieltä Seppälästä. Nämä on sellaista ihanaa joustavaa ja pehmeää kangasta ja nämähän on siis lasten osastolta löydetyt, joten kerrankin sopivan pituiset lahkeista! Hintaa näilläkin vain seitsemän euroa. Värejä oli erilaisia ja ajattelin käydä hakemassa kyseiset housut myös ruskeina.
inukuviaaaf 001GinaTricotista ostettu vähän erilaisemmalla leikkauksella oleva pitkähihanen. Tää onkin jo näkynyt viimesimmässä asupostauksessa mun päällä. Hintaa tällä oli vähän vajaa 15euroo. Ton leikkauksen takia tää on tosi kiva, vaikka ei ihan olekkaan minun tyyliseni.
inukuviaaaf 006 Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä meidän uusi viltti! Saatiin tämä Jonin äidiltä, enkä muista mistä on ostettu. Tämä sopii ihan täydellisesti meidän makkarin värimaailmaan.
Oon ostanut myös uuden laturin ja sellasia, mutta ajattelin että niitä ei tarvitse kuvata teille. 
Mitä mieltä tälläisistä postauksista? Tykkäättekö jos teen tälläisiä ostospostauksia silloin tällöin vai onko ihan turhia?

6 kommenttia

 1. Anniina kirjoitti:

  mä ainakin tykkään tosi paljon ostospostauksista !:)

 2. Saijis kirjoitti:

  Nämä ostospostaukset on ihan parhaita! Mielelläni näkisin näitä jatkossa lisää :p<3 En tiedä satuitko huomaamaan mun vastausta sun kommenttiin, mutta mä kyselin että ootko sä tulossa sinne Indiedaysin blogipäivään :)?

 3. inka kirjoitti:

  noni eli hyvä kuulla:)

 4. inka kirjoitti:

  kiva kuulla et miellyttää! ja juu oon kans tulossa sinne:)

 5. Sofia kirjoitti:

  ihan sikakivat noi farkut! niin kivan väriset! 🙂

 6. inka kirjoitti:

  Hih kiitos ja mustakin just toi väri on ihana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.