Hae
Inka Nitta

kihara hiukset ja haalean punaiset huulet

inukuviar4e 045 Iloista tiistaita kaikille! Mulla on tällähetkellä menossa syysloma ja aiettä oon nauttinu näistä pitkistä aamuista ilman kiirettä. Kuinka monella muulla teillä on syysloma ja mitä teillä on lomasuunnitelmissa? Mulla ei suunnitelmia oikeestaan ees oo. Mä aion vaan olla, koska maanantaina alkaa sit työnteko uudessa työharjottelupaikassa. Mä en ees autokoulussa eilen ollut, enkä tänäänkään mene, koska mullon loma!
inukuviar4e 028inukuviar4e 046Mulla ja Veeralla oli eilen tosi mukava päivä. Hän saapu mun ja Jonin luokse jo ennen yhtä päivällä ja siitä lähdettiin kaupungille kolmen jälkeen. Käytiin hoitelemassa vähän Veeran bisneksiä ja siinä samalla sitten käytiin Arnoldissa taas vaihteeks herkuttelemassa, sekä mulla tarttu mukaan pari ostostakin. Ostokset esittelen sitten jossain myöhemmässä postauksessa. Shoppailun jälkeen me lähdettiin etsimään kuvauspaikkaa ja meidän alkuperäiset suunnitelmat ei oikeen onnistunut, joten päädyttiin ottamaan vaan kuvat matkan varrella meille.

Päivän asuna toimi Ginan suht uusi pitkähihanen, jota en ookkaan vielä esitellyt missään vaiheessa. Kirpparilta ostettu pikkulaukku, mustat Cubuksen farkut, Veromodan nahkatakki, sekä H&M tennarit.

Ilta menikin sitten kaverin kyydissä kylillä pyöriessä ja aikahan kulu nopeemmin ja hups olinkin vasta kahentoista jälkeen kotona, vaikka oltiin puhuttu aikasin kotiin menosta.
inukuviar4e 014
 Muistakaahan kommentoida edelliseen postaukseen postausideoita.
 Mitä mieltä mun eilisen päivän asusta ja onko teillä ylipäätään kiinnostusta nähdä postausta missä esittelen uusia juttuja?

6 kommenttia

 1. veera kirjoitti:

  Hyi Inka miten sää nyt niin myöhään vasta kotiin menit:DD Nätti olet<3

 2. fernvision kirjoitti:

  Mukavan oloinen blogi sulla. 🙂 Banneri on ehkä vähän liian iso, ja teksti ei oikein sovi siihen tuolla tavalla.

 3. Katri kirjoitti:

  Voi että oot onnekas! Mulla vasta ensviikko syysloma ja oon ihan poikki töistä 😀
  kiva asu ja nätin sävyset huulet! 🙂

 4. inka kirjoitti:

  Kiitos! Mun mielestä just hyvä banneri tähän blogiin, mä tykkään 🙂

 5. inka kirjoitti:

  jepjep tosi myöhään mentiinki, miettii mitä jos ollaan kaksin oltuxd

 6. inka kirjoitti:

  Haha voi eii! 😀 Kiitti paljon Katri<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.