Hae
Inka Nitta

help me

Työpöytä1Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille!

Mulla on ollut ajatukset vähän hakoteillä kaiken kanssa. Alkaa aivot lyödä tyhjää kaiken kanssa ja sen huomaa varsinkin tästä blogista. Mullon mielikuvitus ihan lopussa, enkä oikeen tiiä mitä postailisi. Tahtoisin panostaa tähän blogiin taas enemmän, mutta ainoot jutut mitä mä keksin niin on kuvauspaikat asukuviin, haha.

Joten mä ajattelin jos nyt olis teiän aika sanoo mitä mä postaan! Ehdotelkaa siis ideoita maan ja taivaan välillä. Mitä te ylipäätänsä haluutte ja tykkäätte lukee. Oon kyllä avoimena kaikille ideoille ja ehdotuksille!

Mitä te siis haluatte lukea mun blogissa?

8 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  videota,asuntopostaus, asuja ,kysymyspostaus

 2. inka kirjoitti:

  No asuja on tulossakin kuten kerroin ja niiden kanssa ei olekkaan mitään ongelmaa. Millasta videoo, ei oikeen löytyis niille aihetta :/ Asuntopostausta kyllä tulee aikananaan, mutta tää on vielä niin kesken, että sohvakin puuttuu edelleen:D

 3. Venla kirjoitti:

  Jotain videota olis kiva kattoo, esim ihan perus My Day tai sitten jotai ylimäärästä sontaa esim.meikki kestosuosikit tms. joita vähän joka toinen tekee mutta niitäkin on kiva kattella. Tai jotain ruoan laitto juttuja!

 4. inka kirjoitti:

  Joo videoita kyllä voisin tehdä, mut toivottavasti teille kelpaa puhelinlaatu sitten suurimmaks osaks niissä! Ruoka juttuja voisin kyl alkaakin tekee, kiitos ideasta 🙂

 5. Katri kirjoitti:

  Lemppari korut, vaatteet, asusteet ja sit esim. My day olis kiva ja sellanen laukunsisältö postaus 🙂
  Mitähän muuta.. no vaikka mitä puet päälle yleensä kun lähet baariin yms.

 6. Anonyymi kirjoitti:

  myday tekstinä, arkimeikki videolla, viikkokatsauksia.. 🙂

 7. inka kirjoitti:

  Noita lempparijuttujaki oonki tehny jo, mut toi laukunsisältö juttu ois kyl jees tehä 🙂

 8. inka kirjoitti:

  Juu hyviä ideoita 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *