Hae
Inka Nitta

kaksi vuotta

gsf
Tää blogi siis täytti 19 syyskuuta tasan kaksi vuotta!
Kahdessa vuodessa on ehtinyt tapahtua paljon. Blogi on muuttunut, minä olen muuttunut.

Tän blogin kautta oon saanut muutamia uusia ystäviä, oon oppinut kirjottamaan paremmin, valokuvaamaan, saanut inspiraatiota, mielikuvitus ja ideointi on kehittynyt, mun pukeutumistyyli on parantunut, oon ruvennut enemmän miettimään miltä näytän, oon oppinut meikkaamaan edes jollakin tavalla, poseeraaminen luonnistuu paremmin, musta on tullut rohkeempi ja huhhuh kun tää lista jatkuis vaikka kuinka pitkälle. 

Näiden kahden vuoden sisälle on mahtunut paljon iloa, sekä myös surua. Ikinä en silti ainakaan vielä ole blogin takia itkua päästänyt. Muutamaan kertaan anonyymi kommentit on suoraan sanottuna alkanut vituttamaan ilkeytensä takia, mutta onneksi mulla taitaa näitä ihanempia lukijoita olla enemmän.

Mä oon kertonut tosi paljon ittestäni juttuja, mitkä on mennyt pintaa syvemmälle, jotta musta sais aidomman ja paremman kuvan. Te lukijat tiedätte mun sydänsurut ja muut vitutuksen aiheet. En halua, että blogi on meinaan pelkkä pintaraapaisu mun elämästä. Tää on paikka minne haluan avautua.

Toivottavasti jatkan bloggaamista vielä pitkään. Tää on meinaan aivan ihana harrastus, vaikka välillä ei aika meinaakkaan riittää ja motivaatio hukkuu sillontällön.

Oon myös rankasti ruvennut miettimään tän blogin nimeä. Oon saanu kommenttia siitä, että moni ei edes avaa mun blogia nimen takia ja itsekkin olen päätynyt tulokseen, että se on vähän hassu. Joten siis blogin nimeksi tulee vaihtumaan jossakin kohtaa Inka Nitta. Se on yksinkertanen ja normaali ja se on just mä.

Kiitos paljon ihanille lukijoille jotka jaksaa seurata mun elämää!
Vielä kysymys, että kuinka monta lukijaa vielä lukee ketkä on alusta asti ollut mukana?

Yksi kommentti

  1. Jenna Juvonen kirjoitti:

    Ainakii minä oon lukenu alusta asti ja vieläkin luen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.