Hae
Inka Nitta

puhelinkuulumiset

Mulla on nyt yli kuukauden ajalta noita puhelinkuvia mitä oon noin kuukauden aikataululla julkassu. Päätinpä nyt tehä siis taas sellaisen. Huomasin, että eipä paljookaan oo nyt peilin kautta otettuja asuja, kun täällä uudessa asunnossa peili ei oo vielä seinällä niin kuvia ei edes saa.. 😀
Työpöytä1 1. Pari päivää ennen punasten latvojen värjäystä. 2. Julian mukana solkussa. 3. Sisustusostoksia. 4. Ensimmäinen koulupäivä. 5. Jotain nopeeta asua. 6. Koulussa vähän välipalaa. 7. Kouluakoulua.. 8. Mun ja Veeran herkuttelut Daim kakulla.
Työpöytä2 9. Jotain asua parvekkeelta, tästä piti tulla ihan asupostaus mut vihasin tota taustaa. 10. Mun ja parhaankaverin rumiluksien laitto. 11. Vanhan kämpän siivousta.. 12. Pari ostosta. 13. Koti-iltaa yksin pleikkarin ja omenasiiderin kanssa. 14. Mävain. 15. Kakkukahvilla Sokoksen yläkerrassa, toi palanen oli niin makeeta et kumpikaan meistä ei pystyny syömään sitä loppuun. 16. Koulussa Nooran kanssa.
Työpöytä3 17. Mä ja Juli. 18. Aamukahvia ja koneella istumista. 19. Joku aamu. 20. Virpin synttäreillä. 21. Väsytti skolessa. 22. Veeran kanssa Kalevan abc ja mulla kiva asu päällä. 23. Tehtiin murun kanssa pitsui. 24. Vaihteeks pelaamista.
Työpöytä4 25. Totuus musta ja Janitasta. 26. Jillailuu pedissä. 27. Lahdesjärven abc. 28. Irvistän. 29. Mä ja muru mamilla. 30. Kampausta ja Pyynikin metsät. 31. Tehtiin mokkapaloja Veeran kanssa, oon hyvä kotivaimo. 32. Toissaviikonlopun asua.

Työpöytä5

33. Vaihteeks koulussa otettua kuvaa. 34. Veera mun kuskina. 35. Ai että toi kermamunkki vaan on niin hyvää. 36. Omasta mielestä hyvin onnistunu kuva. 37. Nää on näitä mun niin kivaa meikittömänä kuvia. 38. Saatiin mun rakas romu kouluunkin siirrettyä. 39. Veera laittaa mun tukkaa. 40. Pysähdyttiin löyttiksessä hetkeks juomaan kahvit.

6 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  voisitko tehdä susta ja poikaystävästäs jonkun yhteispostauksen joskus? 🙂

 2. veera kirjoitti:

  Inka rakas olet ihana ja minäkinxd mennään kuvaileen heti ku oon terve!! <3 🙂 :*

 3. Janita kirjoitti:

  vitsi ollaan kyl kauniiiita <3

 4. inka kirjoitti:

  Hei joo tää on hyvä idea! 🙂

 5. inka kirjoitti:

  Oot säki muru<3

 6. inka kirjoitti:

  Nojep:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.