Hae
Inka Nitta

oufit and shopping

Heippa! Torstai meni mukavasti Veeran kanssa. Me ollaan nyt lähiaikoina Veeran kanssa yleensä vain hengattu meidän luona, juotu kahvia, juoruttu ja käyty kuvailemassa. Tai sitten ollaan oltu ajelemassa ympäriinsä ja moikattu kavereita. Ennen käytiin aina kahvittelemassa keskustassa ja kiertelemässä kauppoja ja päätettiin Torstaina, että käydään pitkästä aikaa jossain muualla kahvilla kun vain meillä. Oli ihan superkiva päivä ja mulla tarttu mukaan myös pari paitaa ja yks pitkään harkinnassa ollut ostos.
kuva 1(7)Työpöytä6 
Käytiin siis tosiaan Arnoldsissa ja ai että en ees muistanut kuinka hyviä noi Arnoldsin donitsit olikaan. 
Napsittiin nopeesti vielä mun asusta kuva, joka oli yksinkertanen, mutta viihdyin älyttömän hyvin. Päivällä oli ihan älyttömän lämmin jopa ohkasella neuleella, mutta illalla olin tyytyväinen, että päällä oli pitkähihanen, koska alko viileentyä. Tää on kyllä syksyn hyvä puoli, kun voi pukeutua kivoihin neuleisiin ja collegeihin.
Kuvat ei tälläkertaa ihan järkkärilaatua ole, mutta onneks tolla iphonellakin saa suht laadukkaita kuvia.
kuva 1(8)kuva 2(7) 
Seppälän lastenpuolelta löysin alennuksesta aivan älyttömän ihanan ankkuri collegen neljällä eurolla, sekä mintunvihreiän ohuen neulepaidan kuudella eurolla. Onse kivaa olla näin lyhyt ja muutenkin pienikokoinen, kun lastenvaatteetkin menee päälle. Käytiin kattelemassa meinaan H&M lastenosastolla myös ja siellä oli tosi kivoja takkeja koossa 158 mitkä on mulle just sopivia, haha!
Työpöytä6-001 
Sitten ostos mikä on ollut pitkään jo hankinnan alla! Elikkä siis termosmuki. Mä juon ihan älyttömästi kahvia ja yleensä mulla tulee aamuisin kouluun niin kiire, etten ehdi kotona juoda kun ehkä puolikuppia kahvia. Tää tulee niin tarpeeseen, koska ehdin rauhassa juoda nyt matkalla koko kupillisen. Tän löysin Tigeristä ihan älyttömän halvalla elikkä siis neljällä eurolla!
Tälläsiä postauksia missä sekasin kaikkee ei mulla ookkaan ollut pitkään aikaan, joten mitä mieltä olitte tästä? Entä mitä mieltä asusta ja mitä mieltä ostoksista?
Mulla on vielä pari postausta melkein valmiina, toinen liittyen mun kampaamo käyntiin mistä kerroinkin ja toinen on puhelikuvia yli kuukauden ajalta. Sen jälkeen mulla ei edes ole suunnitteilla mitään, paitsi tänään Mansecruisingeissa kuvaamista. Joten onko teillä mitään postausehdotuksia? Ihan oikeesti rohkeesti vaan kertomaan, tykkään toteuttaa teiän ideoita.

6 kommenttia

 1. Sofia kirjoitti:

  Arnoldsin donitsit on niin herkkua<3 Ihana tuo harmaa paita!:))

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

 2. Pinja-Sofia kirjoitti:

  Vihdoin löysin blogin, jossa on varjostus blogipohjan ja taustan välillä! Miten siis olet tehnyt sen?(:

 3. inka kirjoitti:

  Niin on ja kiitos<3

 4. inka kirjoitti:

  Thanks! 🙂

 5. inka kirjoitti:

  Apua en muista, voin kattoo jossakin kohtaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.