Hae
Inka Nitta

syksy tulee, ja sen huomaa

Mun on tehnyt mieli tulla postaamaan jostain sunnuntaista asti, mut on ollut liian raskasta avata tää tietokone ja yrittää kirjottaa yhtään mitään.  Oon ollut nyt ihan älyttömän väsyny päivittäin ja tehny mieli nukkua kaksneljäseiska. Koulupäivän pituudet on turruttavia, meinaan maanantait on yheksästä viiteen ja eilinen oli rapee yheksän tunnin koulupäivä. 
Mua suututtaa ja ressaa ihan älyttömästi mun bemari, kun siinä paljastuu kokoajan uusia pikku yllätyksiä, että oikeen itkettää… oli se hienoo kun äänenvaimentimestakin meni käsi työntämällä läpi. Noh tiedossa oli että se on romu. Oon nyt ressanu muutenkin ihan turhista pikku jutuista ja se on vissiin syy miks mua väsyttää jatkuvasti, tietenkin myös sen lisäks kun alkanu jo hämärtää aikasemmin. En varmaan oo ainut joka kärsii orastavasta syysmasennuksesta?
 On syksyssä kyllä jotain hyvääkin, kun saa pukeutua neuleisiin ja kivoihin nahkatakkeihin, tosin mulla tällähetkellä tallessa vaan rämä nahkatakki, kun viime keväänä hankitun uuden nahkatakin hukkasin siitä kuukauden päästä… 
Nyt masistelu kuitenkin seis ja tän postauksen aiheeseen, eli perjantain kuvailuihin. Mä tosiaan olin perjantaina Veeran asiakkaana sen koululla ja hän värjäsi mun hiukset, sekä teki kampauksen liittyen johonkin näyttöön yms… Hiuksista ja kampauksesta parempaa postausta toisella kertaa.

inkablogiiiiiiiii 081inkablogiiiiiiiii 040inkablogiiiiiiiii 061inkablogiiiiiiiii 077

Asu ei oo kummoinen, mutta päällä yks lemppari pitkähihasista.

Seuraavaks pitäs taas paneutua kouluhommien pariin… Huomenna koe obdjutuista, dieselin päästöarvoista ja yleisesti pakokaasuista, mut nukun kyllä ensin.

4 kommenttia

 1. emmavilhelmiina kirjoitti:

  Ihania kuvia, varsinkin viimeinen on todella kaunis :)!

 2. inka kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 3. Sofia kirjoitti:

  ihana asu ♥ oot kyllä näyttävä nainen! :))

 4. inka kirjoitti:

  Ihana ja piristävä kommentti, kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.