Hae
Inka Nitta

synttäriasu

yy102inkablogiii 317

Viime lauantaina vietettiinkin mun helkkarin hyvän ystävän äiten nelivitosia. Porukka oli mahtava ja ruoka ja juoma oli erittäin hyvää. Itse tosin pääsin paikan päälle vastakun booliakin oli jo mennyt muutama kulho ja ruakaa piti ottaa uutta. Itse juhlista mulla ei ole kuvia, mutta asusta on ja paljon! Omaa silmää miellytti ja mun mielestä tollanen asu käy just hyvin synttäripartyihin.

yy101inkablogiii 292inkablogiii 329inkablogiii 284yy10inkablogiii 320
Mielipidettä asusta?

11 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  No taas ihan normaali asu näissä sun asukokonaisuuksissa ei ole mun mielestä mitään kiinnostavaa tai erikoista tai oikeasti hienoa ikinä

 2. inka kirjoitti:

  No tää on mun pukeutumistyyli, jos ei miellytä niin älä odota, että tulis jotain superhienoa sun mielestä. Oon pahoillani, että mun pukeutumistyyli ei miellytä nyt just sun silmää.

 3. Anonyymi kirjoitti:

  Rehellisesti sanottuna ihan kiva asu mutta hiukset pilaa sun koko ulkonäön.. Anteeksi tylystä kommentista mutta en oikeastaan parempaa tapaa keksi ton sanomiseen. Toivottavasti edes harkitset värjääväs punaset latvat pois, ihan oman ittes kannalta..

 4. inka kirjoitti:

  Nomut mä suoraansanottuna rakastan mun hiuksia tällähetkellä, eli en todellakaan harkitse noiden poisvärjäämistä jos joku muu ei tykkää. Ja sä et todellakaan voi sanoa "Toivottavasti edes harkitset värjääväs punaset latvat pois, ihan oman ittes kannalta.." Hei haloo? Oman itteni kannaltahan mä näitä pidän, koska tykkään ja tunnen itteni Inkaks. Kun mulla oli mustat hiukset parikuukautta, mun oli oikeesti pakko värjätä takasin noi latvat koska en tuntenu itteeni ittekseni.

 5. Jenny Männistö kirjoitti:

  En ymmärrä kahden ylläolevan anon kommentteja.. Jokainen pukeutuu niinkuin tykkää ja miksi kukaan menisi muuttamaan hiuksiaan jos toinen sanoo, sitä paitsi mun mielestä noi hiukset just pukee sua! Yleensä pidän mun kommentit positiivisina mut nyt oli pakko puuttua, sori 😀

  Ihana asukokonaisuus, mistä oot ostanut ton bleiserin? Toi olis kivan yksinkertainen ja etin sellasta just mut valkosena 🙂

 6. Jenny Männistö kirjoitti:

  Ainiin ja se piti vielä mainita että sulla on kivan olonen blogi, joten liityin lukijaksi! 🙂

  Terkuin: Jenny (http://mylifestyleanddreams.blogspot.fi/)

 7. Viivi kirjoitti:

  Musta asu on ihanan yksinkertainen ja sopii sulle, voisin itse pukea samat vaatteet päälle vaikka samantien!:) ja mitä hiuksiin tulee, musta toi punanen käy sulle hirmu hyvin!♥ pakko vielää kysyy että mistä toi laukku on hommattu? näyttää nimittäin tosi kivalle!
  http://wonderland–life.blogspot.fi/

 8. Janita kirjoitti:

  ihana asu :)!

 9. Mari kirjoitti:

  ompa tosi onnistuneita kuvia susta!! 🙂

 10. Derya Dincer kirjoitti:

  aivan ihana asu 🙂 ja oot ihan sairaan kaunis <3

  ♥: http://leave-world.blogspot.fi/

 11. Mary kirjoitti:

  ihanat hiukset sulla!!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.