Hae
Inka Nitta

uusi koti

Hellurei ja hellät tunteet!
Taas pitkää postausväliä… Syy siihen on se, että mulla on ollut ihan älyttömästi asioita hoidettavana ja oon ollut ihan poikki! Mm. Koulun alku väsyttää mua, koska meillä on välillä niitä rapeita yheksän tunnin päiviä ja joka ikinen päivä on hallia, ja se vähän puuduttaa. Oon ravannut hoitelemassa omia asioita, niinkun opintotuki juttuja, muutosilomotuksia täytellyt yms. Tää on tätä kun jättäny kaiken viimetinkaan… 
 Ja kuten oon vähän vihjaillut, sekä kertonut blogin FB-sivuilla, niin muutin uuteen asuntoon viikonloppuna. Enhän mä siinä edellisessäkään ehtinyt kun melkein 5kk asua, heh. Tosiaan tää uus kämppä on siis kaksio ja en muuttanut yksin, vaan Jonin kanssa. Hassua ajatella, että ollaan nyt avoliitossa.
Kopio Työpöytä1-001

Purkamisesta ollaan onneks jo selvitty ja melkein kaikki kamat on raahattu tänne. Mun vanhassa asunnossa on vielä jotain pientä, kuten myyntiin meneviä vaatteita, siivousjuttuja, taulu ja jotain pikkujuttuja. Vanhassa kämpässä oli tosi vähän kaappi/säilytys tilaa, mutta täällä on onneks älyttömän iso komero, mihin saatiin kaikkia siivousvälineitä, talvivaatteita ja muuta ylimäärästä mitä ei jokapäiväsessä käytössä tarvi. Kaappeja löytyy muutenkin enemmän mitä vanhassa ja hyllyt on tosi syviä. Yläkaappeihin saatiin vielä sopivasti ylimääräset tyynyt, peitot ja sitten kaikki lakanat ja pyyhkeet. Tää uus asunto tuntu samantien kodilta ja on vielä ihan superkiva ja hieno! Talo on vanha, mutta meillä on just rempattu keittiö ja uudet tapetit seinissä ja kaikki ihan mun makuun! Voisin hehkuttaa tätä asuntoo loputtomiin.
Työpöytä1-001
Kamalasti on kaikkia sisustusideoita mielessä, oispa vaan rahaa ostaa kaikki kerralla. Maanläheisiä värejä tullaan käyttään sisustuksessa paljon ja varsinkin mustavalkonen miellyttää meidän molempien silmää älyttömästi. Uusia verhoja ja suihkuun kulmahyllykkö on varmaankin seuraavia hankintoja. Sohvakin pitäs saada, muttakun en oikeen ees tiiä millasen sit loppujenlopuks haluan. Mutta asunnosta lisää myöhemmin laajempien postauksien kanssa. Mitä mieltä ootte noiden pikkukuvien perusteella? Niin ja kysellä saa lisää jos tahtoo.

Työpöytä1-002
Asukuvia ei nyt oo tullut otettua, koska viimepäivinä en kauheen erikoiselta oo näyttänyt. Päivittäin oon ilman meikkiä, huppari haalareitten alla ja koulusta suoraan kotiin, joten en oo laittautunut. Huomenna on sit taas erilaista tekemistä ja menoo, joten voisin vaikka pukee jotain kivaa pitkästä aikaa päälle ja mennä nappaamaan asukuvia. Nyt meen hetkeks pelaileen pleikkarii, että pysyn hereillä… Tullu myöhästeltyä tälläviikolla jokapäivä koulusta kun valvon liian myöhään.. 😀
 

25 kommenttia

 1. Anniina kirjoitti:

  Vähä siisti tuo sexy girl muki ,mistä se on?:)

 2. inka kirjoitti:

  Löytöliiteristä 🙂

 3. Anonyymi kirjoitti:

  kauan ootte seurustellu Jonin kanssa jos nyt jo muutatte yhteen ?

 4. inka kirjoitti:

  Tästä tulee luultavasti paskamyrsky, mutta tosiaan… ei olla seurusteltu kauaakaan, mutta tää tulee meille molemmille helpommaks ja halvemmaks. Niinkun sanoin niin mun vanhassa asunnossa ei riittänyt tila meille molemmille, kun yli kuukauteen Joni ei kotonansa käynyt. Kerran täällä vaan eletään ja ainakin nyt näyttää toimivan.

 5. Tiia kirjoitti:

  oi vitsi, vaikuttaa tosi kivalta! Sit valmiista lopputuloksesta ois kiva saada kans kuvia! 🙂 tuo makuuhuoneen seinä on aivan älyttömän ihana, nuo tyynyt sopii jotenki ihan täydellisesti tuohon! tosi ihanan näköstä, onnea uuteen kotiin 🙂

  http://www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

 6. inka kirjoitti:

  Ei tää varmaan koskaan valmistu, mut hetiku alkaa miellyttää omaa silmää enemmän niin varmasti tulee parempaa asuntopostausta! Kiitos kivasta kommentista 🙂

 7. Anonyymi kirjoitti:

  Et koskaan vastannu et kauanko ootte seurustellu? Missäpäin asutte ja paljonko teillon nelijöitä?:)

 8. Anonyymi kirjoitti:

  ymmärrän ton pointin, onnea uuteen kotiin! 🙂

 9. inka kirjoitti:

  kiitos paljon 🙂

 10. inka kirjoitti:

  pakko sanoo etten ees oo varma:D ja tässä hämeenpuistossa, 55,5 neliöö:)

 11. Amanda kirjoitti:

  Vau, näyttää tosi ihanalta ja varsinkin toi makkarin seinä ja lattia on upeet 🙂 Odotan innolla valmiimmasta kämpästä kuvia kun ite oon tällänen sisustusintoilija!

  http://amandajosefiina.blogspot.fi

 12. Anonyymi kirjoitti:

  Kuinka paljon teillon vuokra?:) miten niin et voi olla varma kai sää ny suunnilleen tiiät xd?

 13. Anonyymi kirjoitti:

  Miksi kiertelet tota seurustelu kysymystä? Eiköhän se oo ihan teidän asia millon koette tarvetta muuttaa yhteen.. ei tarvitse muiden mielipiteistä välittää :)) olisi silti kiva kuulla että kauanko ootte seurustellut

 14. Anonyymi kirjoitti:

  Jos sul on myytävii vaatteit nii voitko järjestää vaikka blogikirppiksen?:)

 15. Anonyymi kirjoitti:

  Miksi jollain kiinnostaa kauonko Inka ja Joni on seurustellu!! Jos Inka ei halua kertoa sitä, nii ihan idioottia kysyä, että ''kauonko ootte seurustellu''. Mut ei mitää, onnee teille uuteen kotiin! 🙂

 16. Emma kirjoitti:

  Oi ompa ihanan näköinen kämppä! Onnea uuteen kotiin! 🙂

 17. inka kirjoitti:

  Kiitos!:)

 18. inka kirjoitti:

  Tulossa hetikun valmistuu hieman! Ensviikolla ainakin ikeaan ja sitten löytöliiteriin menemistä:)

 19. inka kirjoitti:

  Perus keskusta kaksion hintane:) Ja joo tiiän suunnilleen, joskus kesäloman alussa alettiin tapailee:)

 20. inka kirjoitti:

  Ylempänä vastattu, en kiertele en vaan oikeesti ole varma

 21. inka kirjoitti:

  Niinno se on yks, mut en sitten tiiä:D kuinkakohan monella olis kiinnostusta siihen:o

 22. inka kirjoitti:

  Kiitos Emma:)

 23. Pinja kirjoitti:

  Aivan ihana tuo teidän kiviseinä makkarissa! Hieno asunto muutenkin 🙂

 24. Anonyymi kirjoitti:

  Kumma juttu tämä kesäloman alusta asti. Toivottavasti tiiät koko totuuden 🙁

 25. inka kirjoitti:

  kiitos! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *