Hae
Inka Nitta

kesäloman viimenen asu

Heipsaan! Nyt on lomat lusittu ja palattu taas koulun penkille. Oon ollu kolme päivää koulussa ja oonjo ihan tööt… Meiän lukkariki on suoraansanottuna perseestä, on meinaan kasista viiteen päiviä ja joka päivä hallia. Mut silleen kyl ihan kiva, että taas koulua niin on päivisin jotain tekemistä. Mites teiän koulu on alkanu ja lukeeko mun blogia peruskoululaiset, lukiolaiset, amikset yms? Kertokaas olis huippua tietää! 🙂
Tosiaan siis, mulla oli yks päivä viimeviikolla superkiva asu ja harmittaa, kun jouduttiin kuvaan se mun parvekkeella. Halusin tän nyt kuitenkin postata, sillä veikkaampa, että taas viikonloppuna hiljenee blogi tän kaiken muuttohässäkän kanssa(vinkvink) 
Työpöytä1Työpöytä2 
Ton paidan oon saanut Janitalta tuliaiseks Rodokselta joskus toissakesänä muistaakseni ja aiettä se on ihana! Mun lempiväri ja toi pitsiselkä on se mikä tossa paidassa viehättää ihan älyttömästi! Mitä mieltä asusta? Simppeli, mut tosi kiva omastamielestä.
Nyt lueskeskelen parit blogit ja syön jotain, jonka jälkeen pitää varmaan jatkaa pakkaamista.

2 kommenttia

  1. Emma Komulainen kirjoitti:

    Täällä lukiolainen, joka on myös aivan poikki heti kättelyssä!

    Ja mitä asuun tulee, just kivan "simppeli" niin kuin mainitsit, mutta toppi on erityisen hieno yksityiskohtineen sekä värinsä vuoksi. 🙂 Sinulla on muuten ihanat hiukset!

  2. Julia Kasmira kirjoitti:

    Aiva taivaallisen ihanat hiukset ! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.