Hae
Inka Nitta

uus tugga

Heippa! Tää postaus piti postata jo viikonlopun aikana, mutta mulla oikeesti ei ollu aikaa tehä blogijuttuja sitten yhtään. Tai oikeestaan olis mulla ehkä ollu muutama tunti aikaa, mut olin ihan tööt niin pakko oli nukkua! 
Mulla on muuten älyttömästi kerrottavaa täälä blogin puolella ja ajattelin kertoa ne videolla tässä tälläviikolla. Kertoilen siis videolla kuulumisia ja kaikkee kivaa mitä tulee tapahtumaan nyt tässä lähiaikoina. Mulla on myös pari uutta sisustusjuttua hankittuna, sekä pari vaatekappaletta niin neki vois esitellä sit siinä samalla! 
Teen tän postauksen tälleen aamulla siks, koska heräsin samaan aikaan kun Joni, vaikka mulla alkaa vasta kymmeneltä koulu, joten luppoaikaa löytyy hiukan. Tänään käynnistyy nyt sitten viimenen vuosi mun autonasentajan opintoja!
Jokatapauksessa ihan asiaan siis! Mullahan oli eriväriset latvat sillonkun mulla oli vähän pidempi tukka. Niitten piti olla punaset, mut sain niitä vähän punasempaan suuntaan vaan maskilla ja sitäkin piti laittaa kokoajan, että sävy pysy hyvänä. Mun tukka oli niin huonossa kunnossa, että siihen ei vaan tarttunu se väri. Noh keskiviikkona värjäiltiin sitten ihanan Veeran kanssa mun tukkaa ja vähän jännitettiin, että vaaleneeko mun hius ja saadaanko punasta päälle. Turhaan jännitettiin, meinaan nyt onnistu ihan älyttömän hyvin ja nyt on sitte punaset, tosin jostaki kohti vaaleni vähä liikaa ja se muuttu pinkiks! 😀

kuva 3(2)
kuva 1(1)

Mitä mieltä, miten teistä onnistu ja mitä mieltä ihan ylipäätänsä? 
Nyt tunnen oloni taas Inkaks ku sain takasin noi punaset latvat, haha! 
Vielä kerran iso kiitos Veeralle, kun jaksat aina tapella näitten mun hiustenkans.. 😀
Tykkään ihan älyttömästi postata hius-aiheisia postauksia, joten siitä tuliki mielee, että tykkäättekste lukee tämmösiä ja haluisitteko jotain muita hiuksiin liittyviä postauksia? Jos joo, niin millasia?
Nyt pitää rientää suihkuun yms, että kerkeen kouluun ajoissa!

8 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Mun mielestä aika tyhmän näkönen kun puoli päätä musta ja toinen puoli punainen.. eikö latvojen ollu tarkotus olla vain punaset? Muuten kyllä onnistu todella hyvin

 2. Anna kirjoitti:

  Wow, ihanat hiukset! (:

 3. inka kirjoitti:

  Kiitti, mustaki! 🙂

 4. inka kirjoitti:

  No ehkä vähän hassusti selitetty kun puhuin latvoista, mutta siis ennen oli tosiaan vaan latvat punaset, mut nyt halusin ihan kunnolla liukuvärillä ton punasen. Aamulla ei vaan oikeen aivot toiminu!:D Mut mä tykkään kun on just tällätavalla että puoliks ja puoliks 🙂

 5. Anonyymi kirjoitti:

  Munkin mielestä näyttää suoraan sanottuna aika karmealta, kun "liukuvärjäys" ei ookkaan liu'utettu vaan on noin selvä raja värien välillä. Liukuvärjäyshän on se että se väri liukenee pikkuhiljaa toiseen väriin latvoja kohden, eikä niin, että on puolet juurikin mustaa ja puolet jotain muuta väriä. Mutta toisaalta, ei kai niin hyvää tulosta voikaan odottaa tytöltä, jolla ei ole ammattia/kokemusta alalta! Että siihen nähden on toki erittäin onnistunut värjäys..

 6. inka kirjoitti:

  ei kyllä ihan selvänä rajana näy, mutta tulos ei voikkaan olla mikään paras kun veera teki tokaa kertaa elämässään liukuväriä, et musta onnistu erittäis hyvin siihen nähden! Ite oon tyytyväinen ja se on tärkeintä mut kiitos kuitenki mielipiteestä kun niitä kysyinki!:)

 7. Anonyymi kirjoitti:

  Hyvin onnistunut, väri ei todellakaan liukene toiseen väriin, vaan jos värit ovat näinkin vahvat kuin musta ja punainen tottakai siinä näkyy kohdat mistä väriä on haluttu eri sävyiseksi, ei liukuvärjäystä tyvestä aloiteta, sille on oma termi joka on raidoitus.

 8. Anonyymi kirjoitti:

  aika kiva 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.