Hae
Inka Nitta

asiaa!

Työpöytä4Heips! Ajattelin tulla ilmoittamaan, että blogi taas hiljenee viikonlopuksi.

Tänään suuntaan Blockfesteilleja huhhuh tätä vaatekriisin määrää..
Entiiä laittaisinko yhden korallin värisen mekon, vaiko mustan lyhyen t-paidan ja mun persikan väriset shortsit. Voipi olla, että blogin Facebook sivuille tulee kuvaa missä vähän kysyn mitä laittaa päälle, että olkaa tarkkoina ja auttakaa mua sitten! 😀

Mutta siis tosiaan, ekat ja ainoot festarit tänä kesänä. Kuinka moni muu on tulossa Blockeille? Mua saa ehdottomasti tulla moikkaan jos joku näkee ja oikeestaan olis ihan kiva jos tulis juttelee! Oon siis vaan tänää Blockeilla paikalla, ja harmittaa kun huomenna olis DJ polaursoul, mutta sitä en pääse näkemään.

Huomenna on mun serkun häät ja onneks sentään sinne mulla on mekko päätettynä! Postausta siis tulossa luultavasti häistä ja Blockeista.

Ainiin ja tahtoisin muuttaa mun blogin osotetta, mutta musta tuntuu, että sitte kaikkien lukijoitten pitäs liittyä uudestaan, vai?

Ja vielä loppuun asiasta kukkaruukkuun, kuten jotkut varmaan eilen huomasivatkin mun instagramista(@iiingerr), että otin ensimmäinen leimani eilen. Kutitti hassusti, vaikka luulin että se sattuu.. Tosin nyt on kyllä käsi vähän arkana. Täytyy muistaa vaa pestä ja rasvata.

6 kommenttia

 1. Nani A kirjoitti:

  Joo ei oooooooo ihan helppo toi vaihto, tai onhan niihin eri vaihtoehtoja mut mun bloggeri meni ihan täysin jumiin, niin tein ns täysin uuden sivun uudelle pohjalle ja uudelleenohjauksen vanhasta uusiin sivuihin. Lukijoiden pitää liittyä uusiksi 8)

  • inka kirjoitti:

   Aijaa sä teit sillä tavalla, kun mietin että mitä tapahtuu jos vaan vaihdan osotetta:D

 2. Viivi kirjoitti:

  Ihana inka! iksu!

 3. Katri kirjoitti:

  Aivan ihana tatuointi!!<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.