Hae
Inka Nitta

eilisen asua ja lempparijätskiä

Työpöytä-002

Eilen tuli taas nähtyä ihanaa Veeraa. Oli taas niin upea ilma, että käveltiin ympäri keskustaa ja juteltiin. Kierreltiin myös kauppoja ja suurimmakseen ikkunashoppailtiin. Käytiin vielä Laukontorillakin hakemassa jäätelöt, onse vaan niin, että jäätelökiskan jätskipallot on parhaimpia! Mun lemppari maku on ainakin päärynä, mut entäs mikä maku miellyttää eniten teitä? 

TyöpöytäTyöpöytä-001

 Mä oon pukeutunut nyt ihan älyttömästi kaikkiin mekkoihin ja niimpä mä eilen taas pistin päälleni yhden lemppari mekoistani. Toi kangas on sellasta tosi jännää ja aivan ihanan viileetä. Ton mekon hankin viime kesänä Seppälän alennusmyynneistä kaheksalla eurolla Helsingin Loveboat cruisea varten. Hyvä ostos kyllä oli. Voisin kyllä joku päivä tehdä sellasen ”lempparimekot” postauksen, kun noita mekkojakin alkanut jonkin verran kertymään.

kuva 1(1)
Tän päivän suunnitelmat on vielä vähän hakusessa. Mun oli tarkotus mennä laittamaan vähän mun rakkautta(bemaria), mutta en sitten tiiä että ehdinkö/jaksanko kun on niin kuuma.. ja eihän mulla mikään kiire oo saada sitä ees valmiiks, kun korttikin saapuu vasta ihan loppuvuodesta. Noh kaimä vaan oon kotona yksin rentoutuen siihen asti kunnes Joni tulee reeneistä takasin. 

 

2 kommenttia

  1. veera kirjoitti:

    Sanoisin kyllä että Minetin jäätelöt hakkaa 100-0 kaikki ingmannit ja pingviinit!

  2. inka kirjoitti:

    no sekin on maku kysymys:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.