Hae
Inka Nitta

friday’s ootd

kuva 5(11)

Heloou! Kerrankin mä joko en nuku, siivoa, ole pihalla tai toi muru ei ole tossa vieressä kiehnäämässä.

 Mulla löyty perjantai päivältä asukuvat, sekä pari muuta kuvaa mun ja Veeran päivästä mun parvekkeella. Meidän oli tarkoitus nähdä ja hengailla mun parvekkeella muutama tunti juoden tota skumppaa minkä sain lahjaksi. Saatiin kuitenkin idea, kun samalla matkalla kun kävin kaupassa hakemassa ruokaa, niin poikettiin Alkossa hakemassa toffee likööriä(ja tosiaan tehtiin uus alkon reissu juomien loppumise jälkee) Eli siis suoraansanoen taidettiin Veeran kanssa juoda pikku päiväkännit! Mut olipa ainakin hauskaa, tosin yheksän aikoihin illlalla väsytti iha älyttömästi, sillä oltiin edellinen yö murun kanssa valvottu, ja raukka lähti vielä samoilla silmillä töihin. Noh hyvin se oli saanu unta siinä sit vaikka Veeran kanssa mölyttiin. 
 Työpöytä-002Työpöytä-003

Päällä mulla oli sitten yks ehdottomasti lempiasuihin kuuluvista asuista. Ton hameen nappasin muistaakseni huhtikuussa henkka maukalta vitosella. Tohon asuun kuului vielä mustat balleriinat, sekä musta ”tikki”laukku.
Mä oon nykyään tosi ahkera käyttämään hameita, sekä shortseja. Tykkään ihan älyttömästi noista tollasista ”vesiraja” mallisista, koska jos ois vähän pidempää yms nii näyttäisin ihan sairaan lyhyeltä kun jo valmiiks oon. Maksihame, sekä -mekko ois kuitenkin ihan jees jostain löytää, harmiku nekin liian pitkiä kun oon tämmönen tappi. Mut mitä mieltä te ootte tosta asusta mitä mulla oli päällä?

kuva

Tänäänkin oon nukkunut koko päivän. Neljän aikoihin kun Joni lähti reeneihin nii nukahdin ihan kunnolla ja tosiaan heräsin tossa noin. puoltoista tuntia si. Kohta käymään suihkussa ja si mun tekis mieli taas kerran vähän lettuja naminami.

Kyselkää multa ASKISSA*click!

7 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Westi on täyttä kuraa, polta mielummin ihan mitä tahansa muuta !! maku on 3kertaa parempi oli se mitä tahansa muuta kuin WESTIÄ

 2. inka kirjoitti:

  Mun mielestä West on ihan jees, ja otetaa huomioon seki et se on halvinta. Oikeestaa munmielestä kaikki rööki on kuraa.

 3. Katri kirjoitti:

  Toi hame on ihana ja tykkään muutenkin tosta asusta! 🙂
  ja nam toffeelikööri 😀 ootko maistanu sitä hottii? (hedelmä,salmiakki) seki on hyvää!

 4. Mari kirjoitti:

  tykkään tosi paljon tuosta asusta, varsinkin toi hame on aivan ihana! 🙂

 5. inka kirjoitti:

  Voi kiitos, itekkin tykkään ihan älyttömästi tosta asusta! En oo maistanu, kun jopa rodeon(yökerho treellä) baarimikko sano etse on kuraa:D

 6. inka kirjoitti:

  Kiitos Mari, mäkin tykkään! 🙂

 7. Katri kirjoitti:

  Ai sano 😀 musta se oli tosi hyvää! Ainaki sillon kun täytin 18v. enää en oo varma meniskö yhtä hyvin alas 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *