Hae
Inka Nitta

kesäpäivän asua ja kuulumisia

Heeipsuu! Muutaman päivän hiljaisuuskin blogin puolella. Mä tulin nyt ekaa kertaa kotiin keskiviikko illan jälkeen. Tässä on nyt ollu tosi paljon tekemistä, kun siis hain ittelleni projekti auton torstaina Jämsänkoskelta, niin oon hengaillu luokkalaisella, kenen pihassa se auto tosiaan on. Autosta kerron myöhemmin täällä blogin puolella lisää, kun teen siitä oman postauksen. Tänään kuitenkin oli suunnitelmissa postata yks asu mikä mulla oli alkuviikosta päällä.
kuva 1(9)
kuva 4(9)
  Kuvattiin tää asu siis tollasessa vanhassa hökkelissä, mikä näkyy mun parvekkeelta. Toi on vissiin ollu joku junajuttu joskus, kun raiteen vieressä kuitenkin. Tosi hyvässä kunnossa ja hauskan näköseks laitettu. Asustakin tykkäsin ihan älyttömästi. Mä oon ennen ollut tosi huono pukeen mitään shortseja tai hameita, vaikka niistä aina oonkin tykännyt. Nykyään mulla on joka päivä ollut joko mekko tai shortsit. Harmi vaan, kun suurinosa mun mekoista on enemmän bile/juhlakäyttöön kun tonne pihalle arkena… Mitä mieltä te ootte asusta?
kuva 3(9)
kuva 3(10)

Tänään sitten suunnitelmissa mennä poikien kanssa ja toivottavasti myös Veeran kanssa ensin istumaan hetkeks terassille ja myöhemmin ihan kunnolla viihteelle. Kivaa päästä pitkästä aikaa kunnolla vähän nollaamaan. Pitäkäähän tekin kiva lauantai! 🙂

6 kommenttia

 1. Viivi Sofia kirjoitti:

  Ihana asukokonaisuus! Varsinkin tuo paita on aivan ihana :3 Muutenkin kiva postaus,olitte löytänyt tosi kivan kuvauspaikan 🙂 Jään seurailemaan blogias!

  http://dailyxdreamer.blogspot.fi/

 2. Katri kirjoitti:

  Ihana kuvauspaikka ja asu kans! 🙂 haha mun poikaystävä on ihan hulluna autoihin.. tulisitte varmaan hyvin toimeen 😀

 3. inka kirjoitti:

  Kiitos paljon ja ihanaa kun jäät seuraileen! Ja jep toi paikka on kyl kiva kuvauspaikkana 🙂

 4. inka kirjoitti:

  Voi kiitos Katri<3 haha!:D

 5. Nani A kirjoitti:

  Kiva asu ! <:

 6. inka kirjoitti:

  kiitti Nani! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.