Hae
Inka Nitta

heihei mitä kuuluu?

Huomenta apinat! Kerrankin sitä ollaan ajoissa hereillä, ni ehtii tekee vaikka mitä. Postausta ei oo taas tullu pariin päivään ja aattelin nyt tehä tälläsen kuulumispostaus part miljoonan näistä puhelinkuvista mitä on kertyny tossa kesäkuun aikana ja sit näinä kolmena päivänä tästä heinäkuusta. Mitä mieltä ootte tälläsistä postauksista? Ite ainakin muitten blogeista tykkään lukee, mut entäs te, sanokaa mielipidettä!
ddf1.Joskus kesäkuun alussa ilonenmä. 2. Pyykkipäivä. 3. Yhen lämpimän päivän asuu! Ja oli muute ihan sairaan kiva päivä 🙂 4. Mä. 5. Tykästyin tähän asuun! Taisin Emmin kanssa käydä tällöi muutamalla. 6. Janitan kanssa ajelua. 7. #selfie, musta yks onnistuneimmista kuvista mitä musta saanu. 8. Serkun rippijuhlat kesäloman ekana sunnuntaina Kristiinankaupungissa.
ddf-0019.Tää oli tää kiva asu. 10. Namnam tehtii Anskun kans tortilloja. 11. Mun lemppari neule, mitä en kuitenkaan kauheen usein käytä. 12. Mä ja mun parasystävä kestä en halua luopuu ikinä<3 13. Vähän rennompaa asuu joltain päivältä. 14. Juhannuksena darra-aamuna napattu snäppi. 15. Jotain asuu mikä oli eka kiva, mut sit ahdisti. 16. Hyvä hiuspäivä.
ddf-00217.Yks mun lemppariasuista, vaikka pinkki ei kuulukkaan lemppariväreihin. 18. Kuvailtii vessas Merin ja Anskun kans. 19. Parilla. 20. Mä ja Meri<3 20. Käytiin vanhalla tehtaalla, Keskolla vähäsen tutkimassa. Oli kuumottava sisältä. Vois joskus käydä kunnolla kuvaileen. 21. Mä ja rakas. 22. Syötii Veeran kanssa lidlin parasta tiikerikakkua. 23. Tän hetken lemppariasu.
ddf-00323-26. Hyvinkää cruisingit viime lauantaina. Meininki oli kyllä mahtava ja harmi, kun en enempää kuvia ottanut ni ei postausta voi tosta päivästä vääntää. Tyhmänä kun taas kameran jätin kotiin… 27. Tää on helvetin hyvä muistisääntö! 28. Mä ja Ninni<3 29. Pari päivää si menin ajoissa kotii ja tuijotin monta jaksoo Supernaturallii putkeen. 30. Ja taas kerran mä ja mun paraskamu Juli<3

Nii, että sellasta! Mullon nykyään kokoajan kalenteri ihan täynnä tekemistä ja välillä tuntuu, ettei ollenkaan ehi rentoutua. Noh onneks tänää ei vissiin oo ihmeempiä suunnitelmia: Pyykin pesua, vähän siivousta, mut onneks siivosin suurimmat osat jo eile ja sit Ville tulee käymään kahvilla sen töitten jälkeen, kun taas ei olla ikuisuuteen nähty.

Mullon yks postaus, mikä on erilaisempi mitä on ollu, joka pitäs toteuttaa. Se menee vähän enemmän pinnan alle, mitä muut postaukset on menny. Mut siis sen jälkeen ei oo mitää mitä pitäs toteuttaa, joten täs mietin että onko teillä postaustoiveita? Ois meinaa kiva toteuttaa kaikkee mitä te haluutte!

Jahei muistakaa tykätä tän blogin FACEBOOK sivusta, sinne oon päivitelly vaikka mitä ja käytän sitä tosi paljon nykyään ja sittenkun sillä on 100 tykkäystä niin aattelin järjestää jonkun arvonnan tykkääjien kesken.
Ja sit kans käytän tota ASK.FM tosi paljon ja niihin kysymyksiin yms on tosi kiva vastata! 🙂

8 kommenttia

 1. Jenna Juliet kirjoitti:

  Ihana Inka!♥

 2. vilmarebecca kirjoitti:

  Tosi kivat nuo kuvakollaasit, tykkään kyllä lukea tällasia postauksia! 🙂

 3. Sofia kirjoitti:

  Tällaisia postauksia on niin kiva lukea<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

 4. Oona kirjoitti:

  tykkäsin tästä postauksesta! oot kaunis ja sulla on tosi mukavan oloinen blogi:)

  http://oonaaino.blogspot.fi/

 5. inka kirjoitti:

  sinä olet<3

 6. inka kirjoitti:

  Voi kiitos paljon ja mukava kuulla! 🙂

 7. inka kirjoitti:

  Hyvä kuulla<3

 8. inka kirjoitti:

  Kiitos älyttömästi! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.