Hae
Inka Nitta

midsummer 2014

Tää postaus tulee vähän myöhässä, mut sain vasta kuvat Sonjalta tossa toissapäivänä. Niija tänään piti tehä kunnon kuulumispostaus, mutta ajattelin ensin nyt tän ottaa pois tieltä!
Tosi vähän tuli otettua juhannuksena kuvia ja oikeestaan näkin kaikki kuvat on vaan yhdeltä illalta. 
Me siis oltiin Sappeessa viettämässä juhannusta. Meitä oli meiän mökissä seittemän henkilöö ja naapurimökissä olikin sattumalta muutama tuttu, sekä sit uusia tuttavuuksia. Oli ihan älyttömän hyvä juhannus paria itkukohtausta ja yhtä paniikkikohtausta lukuunottamatta. Me siis lähettiin sinne mökille torstaina ja tultiin pois vasta sunnuntaina. Suunnitelmissahan oli ensin että mä ja Meri lähettäis jo lauantaina, mut sitte jäätiinkin vielä viimeseksin yöks. Oli kyllä ihan huippua ja onneks pitkään aikaa ei tartte juoda.. oli toi kolme päivää ehkä vähän liikaa!  Tuli sitä perjantai iltana käytyä Sappeen paikallisessa Huipussakin vetämässä kolme karaoke biisiä ja voi että laulaminen on niin nannaa yleisölle.
ddf-001ddfIMG_5215IMG_5179IMG_5152ddf-002 Oli ihan huippu jussi siis! Mites teidän juhannus meni? Olitteko mökillä vai kaupungissa?

4 kommenttia

 1. Mari kirjoitti:

  voi miten upee toi kolmas kuva! 😮

 2. inka kirjoitti:

  jep! siellä oli kyllä iltasin aina tosi nätti toi taivas 😮

 3. Riina kirjoitti:

  Todella upeat värit tuossa kolmannessa kuvassa! (:

 4. inka kirjoitti:

  Jep, mustakin tosi onnistunu kuva! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *