Hae
Inka Nitta

mansecruising

Työpöytä-008
Eilinen oli aivan mahtava päivä! Tampereella järjestettiin Mansecruisingit, elikkä siis sellanen mitti, että ajeltiin ihan vaan letkassa alottaen Kolmenkulmalta Pirkkalan kautta Ikealle, Ikealta Lahdesjärven abc:lle ja sieltä lopetettiin Ruusiksen ala parkkikselle. Meidän letkan johtajana tietty porukan tehokkain auto, kun Krisu päätti hakee E30 siirtokilvet ja tuli sillä cruisingkeihin. Voi sitä kuminpolton tuoksua, se on se kesän tuoksu.

Oli ihan huippua tutustuu uusiin ihmisiin ja pääsin vihdoista viimein Nissanin 200sx kyytiin ja pyöritettiin Ruusiksessa. Olihan se vähän kuumottelevaa, kun siinä autossa ei ees ollu repsikalle turvavöitä. Pidin vaa tiukasti penkistä ja oven kahvasta kiinni, nii en lennelly tai kolissu mihkään. Pakko sanoo et ei herranjumala se oli siistiä! Ootan sitä päivää, kun seuraavan kerran on radalla reenipäivä ja pääsen Krisun kyytiin ihan radalle, kun viimeks en ehtiny Ahvenistolla koska meillä loppu renkaat.
kuva 4(5)-001kuva 5(5)
Kokeilin ekaa kertaa tota iphonen panoraama juttua ja sillä sai tosi hyvin kuvia sillätavalla, että suurinpiirtein koko porukka näky kuvissa.
kuva 1(7) Jaken, Jonin ja Krisun E30 nätisti rivissä.
kuva 4(6)kuva(1) En vaan pääse yli siitä kuinka siisti toi Jannen Nisukka on!
Työpöytä-009kuva 1(9)kuva 5(8)

Kumin polttamista Ruusiksessa. Savua oli niin paljon, että noitten kuvien ottaminen ei ihan onnistunu ja mua oikeesti raivostuttaa, kun unohdin hakea järkkärin veljeltä. Olin edellispäivänä suunnitellu, kuinka haen järkkärin ja sitten sais vähän nätimpiä kuvia cruisingeistakin, mutta ei enhän mä muistanu/ehtiny, kun meiän piti Audikin pestä ennen tonne lähtöä.

Jokatapauksessa oli ihan huippu päivä ja olen pahoillani, jos tää postaus ei nyt suurinpaa osaa kiinnostanu, mut tää on tätä mun elämää ja autot on niin lähellä mun sydäntä. 

6 kommenttia

 1. Katri kirjoitti:

  Mulla taas on sillain etten pahemmin oo kiinnostunut autoista, mut mun poikaystävällä on supra niin tulee käytyä noissa autohommissa mukana:D on se ihan kivaa!

 2. inka kirjoitti:

  Haha, mä taas rakastan autoja ja onhan mun tuleva ammattikin autonasentaja. Supra ois kyl siisti! :p

 3. Mona Salo kirjoitti:

  Ei tästä mihinkään pääse, mahtava blogi ja vielä mahtavampi tyttö :—-) !!

  http://monakirjoittaablogia.blogspot.fi/

 4. inka kirjoitti:

  Kiitos kovasti! 🙂

 5. Katri kirjoitti:

  Aa olin ite Kirkkonummi Cruisingeis .. ajoin täl kertaa ni ei tullu otettua kuvia ite ajoin Nissanin Skylinellä.. 😀 oli r34 varmaan 90 lopulta niin oli aika rottalookki.. mut kyl semmone lukkoperäne auto paukkuu hyvi ja sain ainaki katseita sillä 😀

 6. inka kirjoitti:

  Oioi rakastan skyllejä! Tota r34 on valmistettu 98-02, ja eise vakionakaan mikään rottalookki ole mun mielestä. Uusin ja viimesin skylinehän se malli on, koska GTR en pysty luokitella skylineksi, vaikka jotkut sitä sanookin r35. Ja niin paukkuukin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *