Hae
Inka Nitta

tukka lyheni

Hellouu! 
Nyt on selvitty eilisestä 13. perjantaista. Sen kunniaks mulla lyheni tukka eilen helpot 13cm. 
Mähän pilasin mun pitkät ja paksut mustat hiukset viimevuonna, kun vaalensin puolenvuoden aikana varmaankin seittemänkertaa värinpoistolla ja siihen vielä päälle jotain vaaleenpaa väriä, kun tahdoin saada vaalean tuhkan värisen tukan. Sit loppujenlopuks se ei ollukkaan niin kiva ja vedin takasi mustaks, joka oli helvetin hyvä vaihtoehto. Sitten päätin vielä vaalentaa kerran latvoja ja vetää ne punasiks. Tässä muutaman kuukauden aikana mulla on pituudesta lähteny varmaan yli 10cm pelkällä sillä, että mun hiukset on katkeillu, joten oli oikeesti pakko ottaa kaikki kuolleet pois. Värjäsin takasin koko mustan tukan ja kattellaan jossaki kohti kun taas kasvanu, että jos sitä vetäs punaset latvat takasin, koska ne oli niiiiiin kivat ja sitäpaitsi jos mulla on edelleen tukka päässä viimevuoden vaalentamisen jälkeen, niin tuskin sillon yks värinpoisto latvoihin pilaa paksua ja tervettä hiusta. Mut kattoo si joskus jouluna! 😀
Työpöytä-007Uusi kansioKyllähän sen ihan kunnolla huomaa, että pitutta on lähteny ihan urakalla, mutta ainakin noi näyttää taas terveiltä ja paksuilta. Sitäpaitsi ei mua haittaa, koska nää oikeesti kasvaa kunnon rallilla tohon samaan pituuteen mitä oli, ja mikä kaikkein parasta niin paksuina ja terveinä! Onhan tässä siis totuttelemista, koska mulla on viimeks ollu näin lyhkänen tukka varmaan joskus kasiluokalla, eli öööh neljä vuotta sitten. Mut musta nää on kyllä toisaalta ihan kivat tälleenkin, kun ei tää mikään polkka oo kuitenkaan.

Nauratti kyl eilen, kun pojat ei huomannu mitään eroo, ennenkun näytti kuvat mitä nää on ollu, mutta joka ikinen muija kenet näin niin kilju vaan, että ”inka mitä sä oot menny tekeen!” haha, en kestä.

kuva 4(5)

 Hiuksista siis ihana kiitos Veeralle!(nimessä linkki, mistä pääsee Veeran lifestyle blogiin) Oot paras, kun aina jaksat huolehtia tästä mun tukasta, pus. 

Kertokaa mulle mielipiteitä mun tukasta? 🙂

Tänään sitten tiedossa Mansecruisingit. Lähtö ois jo ennen seiskaa, kun cruisingit alkaa sillon ja mä vasta tässä kirjottelen blogipostausta ja juon aamukahvia. Kai sitä kohta vois suihkuu, että ei millään jäätävällä kiireellä tartte. Joten heeiheei!

10 kommenttia

 1. Katri kirjoitti:

  Munkin mielestä noi näyttää nyt paljon paksummilta ja terveiltä! Mä joudun kans lyhentää kuolleita latvoja suht usein, mut oon kyllä huomannu et kasvaa paljon paremmin, kun ei enää katkeile latvat! Ja noi on sitä paitsi nyt tosi kivat! Mut äkkiä ne kasvaa takas 🙂

 2. Ansu kirjoitti:

  Ei ees näytä tossa ensimmäisessä kuvassa joka on kuvattu takaa, et ois lyhentyny. Hiukset näyttää siin vaan terveemmiltä, ihan ku oisivat heränneet eloon 😀 noi on kivat, kyllä ne siit kasvaa! Nimim. Armoton hiustenkasvatus käynnissä 😀

 3. Anonyymi kirjoitti:

  En mä ainakaan nähnyt edes eka noissa takaapäin otetuissa kuvissa mitään muuta eroa kuin väri, sillä nuo latvat oli kuitenkin niin ohkaset.. Mutta näyttää tosiaan terveemmiltä vaikka pitikin tuijotella kuvia hetken että eron pituudessa huomasin 😀

 4. inka kirjoitti:

  Niimpä, tuntu vaan et hiukset lyheni vaikka ei ees leikannu. Tää oli paras vaihtoehto ja tykkään näistä ihan tälleenkin, mut kylse pitkä tukka on se mun juttu! 🙂

 5. inka kirjoitti:

  Einii, ku tos ennen kuvassa mun paita on tolleen alempana ja kuva kuvattu kauempaa, mut kyllä näissä oikeesti huomaa eron ja myös tunnen sen!:D Ja jep nyt alko mullaki taas hiusten kasvatus, noh onneks ei tartte kauaa kasvaa ku saan saman pituuden mitä nää oli 🙂

 6. inka kirjoitti:

  Jeps, ei siinä näytäkkään. 😀 Ero on luonnossa kuitenkin tosi huomattava ja varsinkin kun noita vanhempia kuvia selailee:D

 7. Leni kirjoitti:

  Ihanat hiukset, oot mielettömän nätti 🙂

  http://lemondeselonleni.blogspot.fi/

 8. Emmi Korpela kirjoitti:

  tosi kivat noi sun hiukset, sopii sulle!:)

 9. Bess Beth kirjoitti:

  Sun hiukset on ihanat! Nuo punaset latvat on kivat 8) Itellä kans kärsiny varsinki latvat noista aikaisemmista värinpoistoista, mutta palaan kuitenki lopuks aina takasin tummaan 😀

 10. Bess Beth kirjoitti:

  En tiedä tuliko tuo äskeinen viesti kun tuohon tuli joku toiminto aikakatkaistiin teksti.
  Mutta siis nuo sun hiukset on tosi kivat! Ja nuo punaset latvat on ihanat 8) Itellä kans kärsiny varsinki latvat värinpoistoista. Aina kuitenki lopuks palannu takas tummaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *