Hae
Inka Nitta

kesäloma

Jaahas tänään siis virallisesti kesä startannu! Eilen juhlittu koulujenloppua, valmistujaisia, peruskoulun päättäreitä, lakkiaisia yms. Ite taisin juhlistaa vaan kesäloman alkua, koska itse en aikaa viettänyt kavereiden valmistujaisissa tai missään.

Tampereellahan on tapana juhlistaa koulujenloppua Ruusiksen rannassa. Käytiin Anskun kanssa sielä nopeesti, mutta viihdyttiin sielä ehkä tunti jos ees sitäkään. Eise enään vaa oo se juttu. Oli se kiva vielä parivuotta si vaahtosammuttimena juoksennella sielä tuhannen tuitelissa, mut ei herranjumala ku mä sitä nyt mietin niin kuinka noloo se on ollu.

No päädyttiinkin ihan perus ajeluhommiin sitte loppuillaks. Mun teki kyllä mieli ihan kamalasti baariin, Unionissa oli meinaan niin paljon kamuja, mut ainaki aamulla lompakko kiitti kun kiltisti pysyin vaan autossa.

kuva 4(9)kuva 3(9)
Mekkoo teki mieli silti änkee päälle. Päädyin laittaan kuitenkin tennarit jalkaan, että sain asun näyttään arkiselta. Siinä kahentoista jälkeen alko kuitenkin tuleen nii kylmä, että tultiin Anskun kanssa vaihtaan pitkät housut jalkaan.

Työpöytäkuva 5(6)

Kivaa kyllä oli pakko myöntää ja mulla oli kokoajan tosi hyvä fiilis, vaikka sit loppujenlopuks kaikki ei menny ihan suunnitelmien mukaan. Eilen tuli taas mun entinen luonne esiin kun mua ei vaan yksinkertasesti jaksanu kiinnostaa vaan mä elin hetkessä. Tänään tekis mieli liikkua, mutta jotenkin tuntuu että tää olo ei anna periks…

6 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Vaahtosammuttimen kokosena.. Muista nyt kuitenkin että oot vasta 17, eli ihan lapsi vieläkin. Etkä sää kuulukkaan muualle kun Rosendahlin rantaan koska alaikänen kun oot, niin baari ei tosiaan oo vielä sun paikkas. Ja ennen kun sanot mitään mun iästä tms. niin oon sua vaan vuoden vanhempi ja kyllä, ajattelen myös että oon itsekin vielä ihan lapsi. Kasva nyt rauhassa vaan aikuiseks, ei sulla mikään kiire oo!

 2. inka kirjoitti:

  ei, en olis sun iästä mitään sanonu. en myöskään väittänyt olevani aikuinen. kun sanoin että vaahtosammutin, tarkotin sitä n. alle 15 ikää. ja enemmänki että en viihdy sielä ruusiksessa enää

 3. Saijis kirjoitti:

  Ihana mekko! 🙂 Ja sä oot niin kauniina <3

 4. Jasmin N kirjoitti:

  tosi mukavan olonen blogi sulla ! 🙂

  http://littlethingswithjassy.blogspot.fi

 5. inka kirjoitti:

  voi kiitos saija<3

 6. inka kirjoitti:

  kiitoksia! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.