Hae
Inka Nitta

aamumoikat ja uusia juttuja

kuva
Huomentavaan! Tuntuupa typerältä herätä lauantaina jo kuudelta. Pari tuntia taas tullu nukutuks ja kaheksalta se ois nokka kohti Ahvenistoo, eli ratapäivät taas kutsuu.
Toi kuva ylempänä on siis eiliseltä, koska tosiaan oon tullut äskön suihkusta ja nyt ihan rauhassa juon mun aamukahvini ja vähän rauhotun. Onneks Hämeenlinnaan ei oo pitkä matka.

Eilen tuli käytyä aamusta vähän kaupoilla, kun skippasin neljäntunnin koulupäivän mikä oli meillä poikkeuksellisesti, koska muutenhan meillä on perjantait vapaana. Ostelin just kaikkii rasvoja ja shampoita yms kun kaikki loppuu tietenkin aina samaan aikaan. Kävin H&M katteleen uusia kangaskenkiä ja tietenkin niitten mukaan lähti pari paitaakin… Iltapäivällä kävin myös parin kaverin kanssa Ikeassa, mutta niistä ostoksista joskus myöhemmin. 

kuva 4kuva 2kuva 3
Kengät oli jotain 15€, college vissiin 10€ ja supermantoppi muistaakseni kans jotain 15€ luokkaa. Sentilleen en hintoja muista, mutta jotain tollasia ne oli. Mitä mieltä, mikä miellyttää eniten silmää?

Mä niin tykkään supersankarijutuista. Tahtoisin Batman hupparin ja jotkut sarjakuva conssit, sekä myös sellaset Batman ja Superman taulut ois tosi siistit tänne mun kämppään. Jos joku tietää jotain halpoja HUOM halpoja sivustoja missä myydään supersankari tavaraa nii laittakaa kommenttiboxii linkkiä!

Nyt täytyy varmaan lopetella tää kirjottaminen, että ehtii. Onneks tänään on lämmintä, kun viime kerralla sato rakeita.. Parempi onni tälläkertaa!

9 kommenttia

 1. Wilma kirjoitti:

  kivoja juttuja :)!
  yksi ulkoasuun liittyvä seikka, voisitko millään muuttaa navigointipalkkisi väriä ? itseäni häiritsee se todella paljon, kun vertaa että ulkoasusi on muuten todella hieno! ( sen saa muutettua: ulkoasu > navigointipalkki > sieltä löytyvät värivaihtoehdot 🙂

 2. veera kirjoitti:

  Ebay voi olla aika kova sana noitten supersankarijuttujen metsästämiseen, samoin etsy.com, kunhan muistaa katsoo myyjän vaatimat postarit aina 🙂

 3. inka kirjoitti:

  nyt en kyllä tajua, että miten se häiritsee:D itseäni ei häiritse millään tavalla joten tuskin vaihdan. mutta kiitos!

 4. inka kirjoitti:

  ääää noku en voi tilata ebaysta:D

 5. venla kirjoitti:

  Oi ihana tyyli sulla!

 6. Venla kirjoitti:

  http://www.miniinthebox.com/fi/ <- Tota on suositeltu mutta en oikein tiedä kun itse en netistä tilaa

 7. inka kirjoitti:

  kiitospaljon! 🙂

 8. inka kirjoitti:

  pitääkin käydä kurkkaan! 🙂

 9. Karoliina kirjoitti:

  Sairaan siisti toi superman paita !!

  http://just-fucking-go-for-it-karo.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.