Hae
Inka Nitta

tyhmyys on illuusio

Työpöytä-008
Ja hyvää iltaa! Eilen oli äitienpäivä ja tälleen myöhässä vielä toivottelen äitienpäivä onnitteluita. Yläpuolella olevassa asussa mä eilen lähdin mammalle.

Me ei äiten kanssa kauheesti oikeen mitään juhlapäiviä juhlisteta, mutta toi äitienpäivä on nykyään ihan erilainen päivä, kun asun omillani. Ja koska Suomen peli alko vasta niin myöhään, niin päätettiin jo aikasemmin mamin kanssa, että jään sinne yöks.

Mua suoraan sanottuna vitutti eilen se peli. Pelkkää tuomaripeliä, se Jormakan taklaus oli ihan älyttömän törkeä ja onneks siitä nyt sit lähettiin tekeen jatkotoiminpiteitä. Nyt ois meiän maajoukkueenki aika alkaa pelaa, huonoin joukkue pitkään aikaa mitä suomella on ollut. Huomenna vielä saa hävitä, mut sitte on pakkovoitot eessä ettei pudota samantie.
Tällee btw on tääl jotai muita jääkiekkointoilioita? Mä oon ennen vaan seurannu noita maajoukkuepelejä, mutta nykysin mua kiinnostaa seurata sm-liigaa ja oon ihan rakastunu änäriin.

Tälläviikolla mulla onkin tekemistä ihan älyttömästi. Tänään mun piti olla Vilin kanssa, taino niinmä oonkin hetiku se pääsee laittamasta Volvoo… Huomenna Janitan kanssa, torstaina Veeran kanssa ja perjantaina vissiin pitäs poikkeen Ikeassa hakeen pari juttua tänne kämppään.

Muistakaa seuraa mua ask.fm, facebookissa 
 ja instagramissa!

Yksi kommentti

  1. Erika kirjoitti:

    Ite en oo koskaan ollut mikään suuri lätkäfani, mutta viimeaikoina on tulllut ehkä seurailtuu enemmänki. Nyt kun mm-kisatkin alkoi. Kyllä niitä nyt kattelee ja tietysti on ikävää että Suomella alkoi niin huonosti.

    http://erikaonnenkupla.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.