Hae
Inka Nitta

persoonallinenkalenteri

Tästä on jo tovi aikaa kun kysyin yhteistyötä persoonallinenkalenteri.filtä ja he suostuivat myöntävästi. Huhtikuun alussa pamahti postilootaan kalenteri minkä olin aivan itse suunnitellut ja tyytyväisempi en vois ollakkaan! Nykyään tulee kannettua kalenteria aina mukana, eikä tarvi enää merkata puhelimen epäselvään kalenteriin mitään merkintöjä.
kuva 1(8)kuva 2(8)
Kannen keksiminen oli hankalinta. Ensin meinasin laittaa kuvia kavereitten kanssa ja muuten vain omaottamia kuvia. Loppujenlopuks päädyin laittamaan kuvia mitkä kuvaa mun elämää jollakin tavalla, tai muuten vain kiehtoo mua. Tyytyväisempi en voisi ollakkaan!

kuva 4(6)kuva 3(7)
Sisällön väri oli helppo päättää. Vihreä on mun lemppariväri, joten tietenkin se. Noi sienireunukset oli hauskat ja vielä vihreet nii valitsin ne. Ekaan sivuun sai kirjottaa mitä ite haluaa ja tykkään ihan älyttömästi tosta tekstistä ja se on hyvä muistisääntö. 

Kalenterin tekeminen oli ihan älyttömän hauskaa ja helppoa, suosittelen kaikkien jotka käyttää kalentereita niin tilaamaan oma persoonallinen kalenteri täältä!
Kiitos vielä älyttömästi persoonallinenkalenteri.fi

6 kommenttia

 1. Taru kirjoitti:

  Olen itsekin haaveillut tuosta kalenterista<3 näyttää hyvältä!

 2. Mari kirjoitti:

  Oon niin monissa blogeissa nähnyt tuommoisia itsesuunniteltuja kalentereja ja houkuttais kyllä itseänikin kieltämättä, no ehkä vielä joku päivä 🙂 Ootpa hirmu hienon kalenterin suunnitellu, tärkeintä siinä munkin mielestä on just se että kannen kuvista kuvastuu että kalenteri on just itelleen suunniteltu kiinnostuksenkohteiden ja muiden itseään miellyttävien asioiden mukaan 🙂

  http://mari-janita.blogspot.fi/

 3. inka kirjoitti:

  Itsekin haaveillut parivuotta ja nyt onneksi se on mun<3

 4. inka kirjoitti:

  Niijust, mustaki just noi kannet kuvat tekee sen jutun tossa kalenterissa. Jotenkin tullu kauhee riippuvuus kalenteria kohtaan, ku en meinaa tiiä mitä tehä jos ei oo messissä 😀

 5. Nani A kirjoitti:

  Vähän kiva ! Pakko tilaa itekin ! 🙂
  diamond-nani.blogspot.fi

 6. Julia kirjoitti:

  Ei vitsi mä oon ihastellut näitä kalentereita ihan älyttömän kauan! Ehkä sitten ensi vuodeksi minäkin tilaan tuommoisen! (: p.s. varastan sun hiukset! <3 _ <3

  http://viiskyttieta.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.