Hae
Inka Nitta

parinviikon takaa

inkablogi 096yy8-002inkablogi 123

Kolme kuvaa parinviikon takaa.
Musta toi asu oli ihan älyttömän kiva, vaikka tosi yksinkertanen. Tykkään ihan älyttömästi tosta mun nahkatakista, minkä mamma oli mulle joskus talvella tilannu netistä viidellätoista eurolla. Toi takki on vaan ihan älyttömän ohut ja sellanen tiukka, joten pääsen kunnolla käyttään sitä vasta vähän lämpimillä ilmoilla. Oon nykyään kunnon vilukissa, vaikka ennen saatoin vetää -10 pakkasissaki vähän paksummalla nahkatakilla ilman, että jäädyin. 

Mun teki mieli avautua tähän lisää, mutta en taida viittiä ja mua rupes taas suoraansanottuna vituttaa, joten tääki postaus oli vaihteeks tässä..

4 kommenttia

  1. Emmi Laura kirjoitti:

    Kiva nahkatakki! Ootko ostanu tänä keväänä, mistä se on? 🙂

  2. inka kirjoitti:

    Veromodasta tilattu joskus alkutalvesta! 🙂

  3. inka kirjoitti:

    kiitoksia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.