Hae
Inka Nitta

it’s all gone cold, and no one wants to change

Heippa taas! Huhhuh, nyt ollaan jo huhtikuun puolella, kokoajan lähempänä kesää. Kevätkin on näyttäytyny tässä muutamaan kertaan, mutta tässä ihan lähiaikoina on ollu taas vähän kylmää, niin ilmaa kuin mun elämässäkin. 
Jos totta siis puhutaan, mun olotilat tällähetkellä ei oo huipuissaan, itseasiassa en ees muista millon oon ollu näin paskana. Yks syy tähän blogihiljaisuuteen siis.Päätin nyt sitten tehä vaihteeks tälläsen puhelinkuvapostauksen, koska siinä ei tarvitte miettiä niin paljoo, ja jotkut varmaan huomannut, että oon ollu älyttömän vähä sananen et toi kirjotus ei kauheesti luonnistu.. Haluan kuitenkin pitää tätä blogia hengissä, koska tää on mulle rakas harrastus.
Työpöytä-0011.Joku kouluaamu aamukahvilla. 2-3. Simpan synttärit naistenpäivänä. 4.Aurinkoo! 5. Pukkarissa. 6. Parvekkeelta, kevät tulee! 7. Onnistunu naamahiuspäivä ja olin muutenkin sikailonen tona päivänä. 8. Asukuvaa.Työpöytä
9. #happyday 10. Asua viimeviikolta. 11. Oltii pariviikonloppuu si mökillä kivalla kuudenhengen kaveriporukalla. 12. Eilen Veeran kanssa jäätelöö Sokoksen alakerrassa. 13. Viikkosi kävin mammalla kyläilemäs. 14. Eväitä ja startin purkamista. 15. #mäkoulus 16. Hyvänaamahiuspäivän asua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.