Hae
Inka Nitta

home sweet home

Huhhuh! Nyt on päästy muuttaan ja oon kotiutunukkin ihan hyvin jo. Viimesetki kamat saatiin eilen purettua ja tänään on tosiaan ensimmäinen päivä, kun koneella ehdin oleen kunnolla.

Mun piti tänään kuvata se videokin teille täältä uudesta asunnosta, mutta sitäkään en ehtinyt kun tänään oli niin paljon hommia plus täällä ramppas ihan liikaa porukkaa, etten ees ehtiny ennen pimeetä. Taino itseasiassa nyt on ensimmäinen rauhallinen hetki koko päivänä. Enkä ees tiiä saanko ladattua tällä koneella videoita, koska mulla on käytössä äiten siskon kivikautinen tiiliskivi, joka on toooosi hidas.

Nyt kuitenkin julkasemattomia kuvia vähän ajan sisään.

öö4-009 1. Ninnin kanssa vakkari apsilla. 2. Jotain asua muutaman viikon takaa. 3. Kouluakoulua… 4. Naamakuva. 5. Perus coffari ja Veera. 6. Taas mä. 7. Minä ja Janita partyhard. 8. Kuvailin itteeni Ninnillä.
öö4-0109. Katteltiin peliä koulussa, tuhlasin akkuni ja sen jälkee opettaja sanoo et miksen sanonu nii oltas laitettu isolle näytölle… 10. Toissa perjantain asua! 11. Käytiin ikeassa ostamassa astioita, petivaatteita, suihkuverhoo yms.. 12. Mä ja Tupe koulussa 🙂 13. Kulta teki mulle lettuja<3 14. Otin päikkärit. 15. Mä ja Ninni Veskassa. 16. Pakkailua.
Työpöytä17.Käytii äiten kanssa Anttilassa. 18. Oman kodin avaimet<3 19. Mä tänään. 20. Tiiliskivi ja tän päivän aamupala. 21. Naama parin päivän takaa meikittömänä. 22. Tiistaina ennen koulua. 23. Äititytär päivä, käytii kahveella ja vetämässä nami jukurtit Jugissa. 24. Tiistaina koulussa.

Nytkun oon päässyt asettautuun tänne kunnolla, niin voin luvata, että rupeen postaileen paremmin. Mulla oli jo tätä bloggaamista kamala ikävä ja tää taito kyllä unohtuu kamalan helposti, kun nyttenkin tuntuu etten osaa enään! 😀 Nooh kai tää tästä.
Nyt parvekkeen kautta nukkuun, onneks huomenna on vapaapäivä.

Loppuun vielä tän hetken kuunneltuin biisi!
Oisko teillä kiinnostusta musiikkipostaukselle pitkästä aikaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.