Hae
Inka Nitta

last friday

Ensimmäisenä haluan sanoa, että kuvien laatu ei mun omaa silmää myöskään miellytä, mutta mennään näillä mitä on! Parempi sekin, kuin ei mitää, eiksje?

öö4-002öö4

Mullahan on siis tässä jaksossa joka perjantai vapaa, ja viime perjantaina olin jo suht ajoissa hereillä ja mulla tuli kauhee hinku laittautua, kun kerrankin oli kunnolla aikaa ja motivaatiota siihen.

Meikki oli suht perus mun viikonloppu meikki, tosin luomiväreinä oli hieman tummempaa ruskeeta mitä yleensä, sekä lisäsin myös mun lemppari huulipunaa huuliin. Kokeilin myös vähän erilaista rajausta mitä mulla yleensä on, taino oikeastaan vedin vain paksummat rajaukset. Mun mielestä ihan hyvin onnistunut meikki, kun miettii sitä, että mä oon tosi hätänen enkä oikeesti osaa sitten meikata ollenkaan! Meni yläasteella miljoona vuotta, kun opin tekeen rajaukset ja piirtään kulmat ees jollakin tavalla…

öö4-003

Kokeilin myös pitkästä aikaa miltä kiharat näyttää mulla. Itsehän omistan vaan korkkiruuvi kihartimen ja jotenkin en ihan kamalasti tykkää niistä, vaan haluisin just tollaset huolettomat kivat kikkurat. Nämä sain siis aikaan sillä, että laitoin kosteet hiukset nutturalle ylös ja hengailin hiukset ylhäällä koko päivän. Tosin käytin myös sitä korkkiruuvi kiharrinta sinne tänne ja sitten harjasin ne auki. Lopuksi vaan ihan älyttömästi lakkaa ja thats it! Tykkäsin kyllä ja voisin ruveta pitämään kiharoita enemmänkin, vai?

kuva 4(7)öö4-001

Asukin oli vähän erilaista mitä mulla yleensä on päällä, mutta tykkäsin kyllä! Suht yksinkertanen, mutta tolla lyhyellä takkijutulla, sekä Julialta joululahjaks saadulla isolla kaulakorulla tosta asusta sai tosi kivan ja ei niin tylsän. Ehkä ois vaatinut käsikorujakin, mutta en omista yhtään kultasia käsikoruja ja tossa kaulakorussa sattu olemaan kultanen ketju joten, en keksinyt mitään käsiin. Jalassa oli tietty luottofarkut, noi vaan on niin täydelliset jalassa ja aivan ihanan väriset, harmi vaan kun oon kuluttanu ne aikalailla puhki ja varmaan repee ihan just haaroista… haluun toiset samanlaiset!

kuva 2(9)-002kuva 1(8)-002

Ja kaikkin tää laittautuminen, kun mentiin illalla Janitan ja Julian kanssa kattomaan toi Jason Stathamin tähdittämä Homefront. Aivan älyttömän hyvä leffa, suosittelen kyllä käymään katsomassa, tosin en kyl tiiä et meneeks se enään leffassa. 😀 

Leffan jälkeen lähettiin vielä Julian kanssa ajeleen, koska ei jaksettu mennä kotiin vielä. Oli ihan mahtava perjantai, ollaan tytöt taas mahdollisimman nopeesti kolmisin, jookos?♥

Muistakaa käydä osallistumassa alemman postauksen nimikoru arvontaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.