Hae
Inka Nitta

maanantai, taas saapuu aivan liian aikaisin kai.

Pahoitteluni taas viikon kestäneestä postaustauosta. Jaksan vieläkin valittaa siitä, kun ei ole enään järkkäriä käytössä, mutta niin se vaan on. Ärsyttää ainaiset puhelinkuvat ja silloin tällöin harvoin pystyy lainaa muitten järkkäreitä. Mä niin tarvisin oman. 
Kokeilin myös tossa äskön tehdä teille pitkästä aikaa videota puhelimella, mutta mulla tosiaan hajos laturi lauantaina ja nyt mulla on käytössä mun vanha sellanen kosketusarka laturi ja siitä videon laittamisesta koneelle ei tullu sit yhtään mitään. Kuvat onneks pystyin sentään sähköpostin kautta laittaan. Huomisen suunnitelmana siis ostaan uus laturi, kun opintotukikin tulee.

Downloads5-0101.Ahkeraa koulunkäyntiä latausjärjestelmä kurssilla. 2. Ilonen minä. 3. Mä ja Noora koulussa. 4. Perjantain lounas sittarista, kun oli vapaa päivä. 5. Sillonku kävin Veeralla tukkatohtorilla. 6. Vähän yliviikko sitten Panchon vessassa asua, kun muru vei mut syömään. 7. Talvimaisema takapihalta. 8. Pariviikkoo si, kun oottelin Emiliä ja Kiaa kahville.

Downloads5-0119.Janita, Julia ja mä perjantaina. 10. Oltiin äitin kanssa herkuttelemassa. 11. Lauantain asua. 12. Eilen ihan naturaalina. 13. Viikko sit perjantain asu. 14. Päikkärit viimeviikolla. 15. Tänään chillailua. 16. Eilinen iltapala.

Siinä jotain kuvia parinviikon sisältä.

Tänään otin omavapaata koulusta, koska mulla oli hammaslääkäri kahtakytä vaille kaks ja en ois jaksanu busseilla, kun oon tottunu meneen kaverin kyydillä. :DD
Muutenkin ollu tosi kipee olo koko viikonlopun, mitä en kyllä ihmettele, kun puolet luokkalaisista kipeinä ja poikaystävä oli kans viikonlopun ihan tukossa ja kuumeessa vissiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.