Hae
Inka Nitta

täs on minä, hauska tutustuu

Hieman hävettää ees julkasta nää kuvat laadun takia, mutta parempihan sekin kuin ei mitään? Pitäs varmaan pyydellä Eepiltä takasin järkkäriä ja ruveta viikonloppusin nouseen aikasemmin, että ehtis valossa ottaan järkkärilaatusia kuvia.
 

Downloads5

Mun eilisen asu siis. Ite tykkäsin, mut mitä mieltä te? Ekaa kertaa käytin noita tossuja muualla kun röökikenkinä, ja se kannatti, koska noihin mahtu villasukat ja mun jalat ei ollu autossa ees niin jäässä kun yleensä! Toi korkeet villasukat + töppöset näytti mun mielestä tosi kivalta.

Downloads5-001

Suomeks sanottuna vituttaa toi pakkanen. Joo siis onhan se ihan kiva, että toi talvi ja lumi tuli, mutta musta noi yli -15 pakkaset onjo ihan liikaa. Pienestä pitäen oon hoilannut, et sillon tietää, että on liian kylmä kun nenäkarvat jäätyy! 😀 Alle -10 pakkaset lumella ois mun mielestä tosi jees. 

Downloads5-002
Jotenkin tuntuu, että tälläviikolla on mennyt kaikki pieleen. Mieli maassa ihan jatkuvasti, ensitten tiiä jos se tosta kylmyydestä ja synkkyydestä johtus. Noo huomenna taas uus viikko, aikaa hoitaa asiat kuntoon ja siihen rataan.
Kertokaas pitkästä aikaa vaiks teiän fiiliksiä, esim tosta ilmasta yms ja muistakaa myös asusta kommentoida jotain! 🙂

6 kommenttia

 1. Jenna Juliet kirjoitti:

  Ihana nainen♥!

 2. veera kirjoitti:

  Joo, ei noi paukkupakkaset iske täälläkään. Mulle riittää ihan pari astetta miinuksen puolella ja harso lunta maassa, mutta jos saa tarpoa lumihangessa (onneksi ei ole vielä tapahtunut tänä vuonna) pinna palaa joka aamu. Sillon tuolla pärjäis jollain muullakin järjettömällä eskimotakilla ja samoilla kengillä, alkaa meinaa kyllästyttää tuo eskimolookki.

 3. Iida kirjoitti:

  Sinulla on kiva blogi! 🙂 ja oot kaunis! 🙂

  http://faktaafiktiotavaisattumaa.blogspot.fi/

 4. Pihlaja DeAurora kirjoitti:

  Ihanaa kun hymyilet noin paljon<3 Kaunis ja ihana tyyli. Ihastelen hymyäsi 🙂

 5. Milla G kirjoitti:

  Ootpas kaunis 🙂 Ihania kuvia!

  ♥~ whenyourheartbeats.blogspot.fi

 6. Anonyymi kirjoitti:

  Tajusin just,et sulla on aivan super ihana hymy Inka!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *